Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásodni szeretnék, javasla...

Szálkásodni szeretnék, javaslatok?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, 178 cm magas, 67-69 kg között ugrál a súlyom jelenleg. Az utóbbi 5 évben nem sportoltam, viszont 1 éve heti legalább 4-5x kemény fizikai munkát is végzek - átlagosan ez napi 2-6 órát jelent.

Az 5 év alatt a hasamra jött egy kisebb felesleg, ami a munka ellenére is megmaradt. Ezt szeretném leadni, illetve "kihozni magamból, amit csak lehet".

Jelenleg ez a gép áll rnedelkezésemre: [link]

Valamint kézi súlyzó - terem, sportolás sajnos nem jöhet szóba még legalább fél évig.

Egy ellenségem vna, az édesség. Ezt minimalizálni akarom, illetve szeretnék egy étrendet, ami segítene, hogy 70 kg körül maradjak, de leadhassam a felesleget. illetve amit még kiemelnék, az a hasizom fejelsztése, és lehetőség szerint "előhozása" a jelenlegi rejtekéből :) Heti 4-5x lenne maximum 1 órám az edzésre - tudom, hogy több kellene, de képtelen vagyok a kvöetkező fél évben többet rááldozni.

Segítségeteket előre is köszönöm!

2016. júl. 9. 16:50
 1/3 Cortez70 ***** válasza:
100%

Most is pehelysúlyban vagy, kellene rád vagy 10 kg izom. Én vagyok 173 cm és 83 kg és jöhetne még rám is izom.

Semmi értelme nem lenne leszálkásítani mondjuk 60 kilóra, ha nincs rajtad izom.

Én lassú tömegelést tennék be, így nem zsírosodnál, de jönne izom. Ez által a zsírszázalékod csökkenne, mert nagyobb súlyhoz tartozna ugyanannyi vagy nagyon picivel több zsír. És majd ha lesz rajtad tömeg, akkor lenne értelme szálkásítani.

A gép amit linkeltél az szart sem ér. Súlyzókkal viszont edzhetnél. Heti 3 napos teljes testes terv kell neked. pl ilyen: fekvenyomás, evezés, vállból nyomás, guggolás, bicepsz állva, tricepszre hátsó támaszos tolódzkodás, vádli állva, hasprés. Mindenből 4 sorozat.

2016. júl. 9. 16:58
 2/3 likebike ***** válasza:
100%
A sárga kapszulát olvasd el,fent van a neten.1 óra pont elég az edzésre vagy max másfél,ha ennél több,akkor sok a lazsálás.Naturálban értve persze.A hasizom inkább genetika és tzs% kérdése.
2016. júl. 9. 16:59
 3/3 likebike ***** válasza:
100%
Amúgy az is jó,amit Cortez mondott.Lassú tömegelés,jó étrenddel,minimális zsír jön fel,utána leszálkásítasz,és nem az lesz,hogy lesz kockahasad szálkásítás után,de 0 izom van rajtad és utána kezdenél tömegelni.
2016. júl. 9. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!