Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok és teljesen fel van borulva a hormonrendszerem. A tesztoszteron hiány és a túl magas ösztrogén, többi hormonhiány/túl sok tünetei közül amit meg tudtok találni a neten mind kijött rajtam. Több éve edzek rendes kajával és nem pinalegyezés. Rendes kaja alatt nem jumbót meg ilyeneket értek hanem minőségi ch, húsok, hal, zöldség, vitamin, folyadékbevitel. Elegendő pihenés is megvan.

Teljes hormonvizsgálat megvolt, szinte semelyik érték sincs rendben, a tesztoszteronom 6.3 (ref. tartomány 8.4 - 28), a leleten szinte minden sor meg van csillagova hogy alacsony vagy magas. A máj értékeim kb. négyszerese a normálisnak, úgy, hogy ez a belső szerv teljesen egészséges. Több alkalommal is lett hormonvizsgálat végezve és mindig ugyan ilyen értékek jöttek ki.

Endokrinológushoz tanácsoltak, teljes kivizsgálás volt, semmilyen belső szervemmel nincs gond, MR is volt, ott sincs gond, idegrendszert is néztek, azzal sincs gond. Semmit nem tudott tanácsolni mivel semmit nem talált, 4-5 kritikus hormont megnevezett aminek nem szabadna olyan értékeket mutatnia és andrológushoz tanácsolt aki azt mondta "majd ha nem jön sperma a péniszéből jöjjön vissza"....

Mit kéne csinálnom? 25 éves vagyok basszus és ez teljesen tönkreteszi az életem, semmihez nincs kedvem, motiváció, alig tudok koncentrálni, semmilyen fizikai változást nem tudok elérni. Ha izmot akarnék felszedni akkor már a kalória plusszhoz való közelkerüléstől is csak a zsír jön fel, ha diétázom akkor az összes izom elmegy és sehova nem tudom elmozdítani a fizikumomat. Borzasztó közérzet és ködös gondolkodás.

2016. júl. 9. 16:36
 1/3 Cortez70 ***** válasza:
Ha a dokik sem tudnak segíteni, akkor mi sem. Mondjuk én ez esetben cuccolnék, de másnak nem ajánlom, csak úgy írtam.
2016. júl. 9. 16:41
 2/3 A kérdező kommentje:

Fogalmuk sincsen, az andrológus pedig majdnem szó szerint elhajtott.

Megfordult nekem is a fejemben, ha csak a tesztóval lenne gond... de a többi sincs rendben :-/

2016. júl. 9. 16:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Magánrendelés esetleg?
2016. júl. 9. 17:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!