Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez igy lehetseges?

Ez igy lehetseges?

Figyelt kérdés
Nekem kb. 10 éves korom óta kockas a hasam, de rajottem hogy semmi ertelme 20 as karokkal :D.. es hat elkezdtem komolyabban fogalkozni ezzel rendesen tomegelek 52kg rol 71 re felmentem semmilyen étrendkiegeszitot nem szedek csak tisztan. es hat lett has.... :D de dietazni meg nem akarok mert vissza mennek oda ahonnan kezdtem azt szeretnem kerdezni, valahogy elerheto az hogy tomegelessel kocka has? dieta nelkul? hogy csak hasol fogyjak? heti 2 x hasazok. elore is koszonom bocsi a helyes irasert siettem :D
2016. júl. 9. 02:41
 1/2 anonim ***** válasza:

kicsit fogalomzavarba vagy, semmi köze annak hogy hányszor hasazol ahhoz hogy kockás-e a hasad v nem.

amúgy kérdésedre a válasz: lean bulking

2016. júl. 9. 03:02
 2/2 Cortez70 ***** válasza:
Nincs olyan, hogy csak hasból fogyás. Nincs helyi zsírégetés. Nem lehet a zsírleadás helyét irányítani. Semmilyen gyakorlattal sem. Diéta kell és edzés. Ennyi.
2016. júl. 9. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!