Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 15 eves letemre szalkas a...

15 eves letemre szalkas a testem, tudom van aki nem hiszi el de nekem szalkas a szalka a jobb vagy amelyik tomeges es kigyurt?

Figyelt kérdés

#gyúrás #Szaálka
2016. júl. 7. 00:14
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
48%

Nem vagyok kislány. És nem csak te értesz ám itt mindenhez.

Jó dolgokat szoktál írni. De muszáj mindezt kioktató stílusban tenned? Kevésbé arrogánsan is lehet válaszolni. Nem hiszem el, hogy negyvenakárhány évesen az tölt el megelégedettséggel, hogy az interneten tizenéves gyerekeknek szólhatsz be.

Még egyszer mondom: nem azzal van a gond, amit mondasz, hanem azzal ahogy mondod.

2016. júl. 7. 15:47
 32/40 Cortez70 ***** válasza:
63%
Leszarom, hogy mit gondolsz.
2016. júl. 7. 15:53
 33/40 anonim ***** válasza:
En igy szeretem Cortezt
2016. júl. 7. 18:59
 34/40 Cortez70 ***** válasza:
;)
2016. júl. 7. 19:26
 35/40 anonim ***** válasza:

A szálkás test ebben a kategóriában azt jelenti, hogy valaki magára szed jelentősebb izomtömeget és a közben lerakodó zsírt "lepucolja" magáról. Ha nem vagy elhízott, akkor nem is érdemes diétával indítani, hanem az erősítés a fontos, ha följött némi többlet, azt utána le lehet adni, persze arra törekedve, hogy ne következzen be nagy mértékű izomvesztés.

Nem kell foglalkozni a rosszindulatú kommentekkel, mindenki kezdi valahol. :)

2016. júl. 7. 21:58
 36/40 Cortez70 ***** válasza:
Nem volt rossz indulat, csak helyre lett téve a dolog. Azóta megbeszéltük, nem kell túlaggódni. Írtam is, hogy most még sovány, de edzéssel, jó étrenddel lehet ebből valami.
2016. júl. 7. 22:02
 37/40 anonim ***** válasza:
52%

szegény Cortez kapja a savat, pedig nem is ő kezdte :D

amúgy igen, ez testépités kategória, itt vannak elvárások, és próbáljuk helyére rakni a fogalmakat, én direkt Lee gyerekkori képével jöttem, mert az annyira nem brutális, de mégis "jó" forma, és talán nem akad ki annyira a kérdező, de irhattam volna andreas münzer-t is :)

ja és senki nem lett leugatva!

2016. júl. 7. 22:10
 38/40 anonim ***** válasza:

[link]

ilyen szálkás? Manapság az ilyenek azt hiszik, hogy "ki vannak gyúrva" meg "szálkások" de a legrosszabb az, hogy még így görnyesztve fotózzák is és teleszemetelik vele netet, hogy milyen szexisek aztán egymást bámulják kajak, nem is a csajoknak töltik fel, hanem egymásnak. :D Kis kancsók.

2016. júl. 7. 23:44
 39/40 A kérdező kommentje:
De ez nem en vagyok:))))) azert nem ilyen a testem:)))) amugy koszonok minden valaszt nektek
2016. júl. 8. 00:34
 40/40 anonim ***** válasza:
Hál' istennek! Ne is juss ide!
2016. júl. 8. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!