Hogyan lehet ez az ember 94 kiló?
Figyelt kérdés
5'9 magas,ami kb 175 cm és 207 lb,ami majdnem 93.8 kiló.Szálkás,nem zsíros,nincs rajt olyan brutális tömeg.Hogyan lehet 94 kiló?
2016. júl. 6. 21:57
2/9 anonim válasza:
Simán. Ahogy nézem eléggé fatörzs alkat, ami a csontizatát illeti.
És igen neki nem felfújt izmai vannak, tőle előbb félnék mint egy akármilyen gyurmagyuritól.
3/9 Cortez70 válasza:
Mindkettő zsíros. A kisebb kevésbé, de messze van a szálkástól.
4/9 anonim válasza:
Ja, félrenéztem, azt hittem a melákra gondolsz, a putyinképű tényleg határeset, de nem lehetetlen hogy annyi negyen.
6/9 A kérdező kommentje:
Ja zsíros,de azért kockás a hasa..Nem néz ki többnek 80 kilónál.Még annyinak sem mondanám.Nekem is kb.ilyen a formám,mégsem vagyok 94 kiló,de még 75 sem.
2016. júl. 7. 00:38
7/9 Cortez70 válasza:
Akkor nem ilyen a formád. Ennyi. A szálkás meg kb olyan, mint Helmut Strebl. Az szálkás. De ezek zsírosak.
8/9 anonim válasza:
Írja egy lófakas pattanásos tespedt pesti informatikus.
9/9 Cortez70 válasza:
Ki az elhízott informatikus? Èn izmos èlelmiszermérnök vagyok. A pesti stimmel. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!