Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy danabol kúrától lehet...

Egy danabol kúrától lehet bármi bajom?

Figyelt kérdés
Nagyon vékony vagyok, ezért edzés mellett egy danabol kúrára gondoltam, de csak egy kúrát csinálnék végig, lehet belőle bármi bajom?
2016. júl. 6. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Főleg attól lehet.
2016. júl. 6. 20:44
 2/11 anonim ***** válasza:
impotencia,zsírosodás,pattanásosodás,gynecomastia,májkárosodás
2016. júl. 6. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:
enné kéne, arra már gondoltál?
2016. júl. 6. 20:49
 4/11 anonim ***** válasza:
*enni
2016. júl. 6. 20:50
 5/11 A kérdező kommentje:
nem hízok a kajától
2016. júl. 6. 20:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Ink hagyd abba ilyen felfogassal nem neked valo ez
2016. júl. 6. 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:
58%

:D:D:D:

irjad már le az étrended kérlek :)

2016. júl. 6. 21:00
 8/11 anonim ***** válasza:

nem hízok a kajától

Mert nem eszel eleget!

2016. júl. 6. 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Legalább valami okod lenne rá... Az, hogy vékony vagy, nem az. Próbáltál már igazán elszántan enni? Tudom, hogy sokaknak nehéz, de azért előbb próbálkozni kéne. Vannak módszerek.

Népek, akik értetek a szerekhez, mert én pont nem. Erősítsetek meg, nincs olyan csodaszer, ami izmot pakol fel kalória nélkül... A termodinamika törvényeit nem írja felül, ugye? Enni így is, úgy is kell. Étvágynövelésre biztos vannak ártalmatlanabb szerek, bár nem tudom, minek kéne étvágy az evéshez. Ha pedig a delikvens rosszul lesz a sok ételtől, étvággyal is az lesz.

Engem is érdekel, mennyit eszel, kérdező, miért nem megy több és mennyire keményen, sokáig próbáltad. Sok kérdés van ezzel kapcsolatban, étrendet is lehet módosítani, ha kell, nem szabad feladni.

2016. júl. 6. 21:25
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
utolsó: tévedsz, lehet minimális evés és cucc mellett izmosodni, nézd meg akármelyik YT celebet, 2x esznek egy nap, mégis átlagnál jobban néznek ki. ha nem akarsz profi lenni, csak átlagnál jobban kinézni, és sok a pénzed + nem érdekel az egészséged, nem kell a kajára figyelni
2016. júl. 6. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!