Ti hány kg-ot mozgattok meg egy-egy edzésen? (Főleg konditermi edzésre gondolok)
2015. október óta járok kondiba, szóval van már egy kis munkatapasztalat a hátam mögött, tudatosan edzem, mindent nyomon követek.
Arra jöttem rá, hogy egy mell-váll-bicepsz edzésen ~10.000kg-ot, azaz 10 tonnát mozgatok meg egy edzésen(kb 60 perc), egy hát-váll-tricepsz edzés alkalmával ~6000kg-ot, azaz ~6 tonnát,egy lábedzésen 7 tonnát.
Elég érdekesnek találom, hogy a melledzés ennyire kiemelkedik a többihez képest annak ellenére, hogy mindenből a maximumot hozom, tehát a láb- és a hátedzésen is 100%-os teljesítményt nyújtok.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy nektek mennyi szokott kijönni.
Örülnék, ha megosztanátok velem, előre is köszi :)
én nem koxolok:)
inzulin és pajzsmirigy megy csak.
Update: Ma számoltam ki a tegnap esti lábedzésemet, 10.985kg-ot mozgattam meg.
Mindent beleadtam, halálig ment és itt az eredmény, 3 tonnával többet mozgattam meg, mint máskor :D
Leírom a mell-váll-bicepsz edzésemet(nem sorrendben), számolj utána:
*s=sorozat
Bicepsz rúddal:
2s 12x20kg
Fekvenyomás:
16x50kg
12x50kg
4x40kg(pff, ez van :D)
Oldalemelés:
11x10kg
6x15,5kg
10x12,5kg
Bicepsz kézivel/kar(2 karom van, ezért megszorzom 2-vel számolásnál):
10x15kg
2s 8x15kg
Tolódzkodás saját súllyal(80kg)
19-11-8(Szinte maxig megyek minden sorozatban, és itt a testsúlyommal számolok.)
Kézisúlyzós nyomás 15°-on/kar:
16x15kg
9x20kg
5x20kg
Kézisúlyzós nyomás 30°-on/kar:
16x15kg
16x20kg
8x25kg
Kézisúlyzós nyomás 45°-on/kar:
12x15,5kg
7x17,5kg
Pár hete pont ezt az edzést, pont ezekkel a súlyokkal csináltam végig, és ez lett ~9800kg. Jövő héten új edzéstervet írok magamnak, mert ebben most csak nyomások voltak, tehát emiatt ne piszkáljon senki, elég gagyi, de 4 hétig jó volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!