Szerintetek ez jó edzésterv?
Hétfő: Bicepsz, tricepsz, alkar, mell
Kedd: Has, comb, vádli, csuklya, váll
Szerda: Bicepsz, tricepsz, alkar, mell
Csütörtök: Has, comb, vádli, csuklya, váll
Péntek: Bicepsz, tricepsz, alkar, mell
Szombat: -
Vasárnap: Csuklya, mell, has, váll
Igen, igen ez például egy fontos szabály amit írtál, de ez csak egy a sok közül :)
Jó ha veszel otthonra ilyen gépet, de viszont szerintem jobb lenne ha lemennél egy terembe, mert így korlátozva vannak a gyakorlatok amiket meg tudsz csinálni. Mondjuk hátra az evezést kétkezes súlyzóval tudod csak, de ha terembe mész akkor ott tudsz csigán húzni, meg mittudomén. :)
Sokkal több gyakorlatot tudsz a teremben végezni, és ezeket lehet variálni is. Ha újítasz akkor mindig új stimulációt kap az izom. Olyan mint a karra a gyilkos 21 meg az 1000 ismétléses karedzés. Azok is sokkolóan hatnak a karra és "elpusztítják minden egyes részét". :)
De ezeket ugye nem hogy nem szabad, tilos minden edzésen végezni :)
Szóval egyszóval szerintem menj el egy terembe, mert ott fekvenyomni is jobb, meg minden gyakorlat jobban kivitelezhető, jobban tudod variálni a súlyokat, meg jobb azért ha mondjuk fekvenyomáskor áll feletted valaki. :)
De te tudod, nem befolyásolni szeretnélek, én is otthon kezdtem edzeni még anno anno :)
Sok sikert neked! :)
Ne haragudj hogy nem írtam, csak nem voltam pár napig gépközelben. :)
Elmesélem az én történetemet, hogy hogyan kerültem be a testépítés világába. :)
Én először itthon 2 db 5 kg-s súlyzóval kezdtem neki tudatlanul ennek az egésznek. Akkor jártam még egy szomszéd városba uszodába is, és uszoda előtt egyszer másik úton mentem és láttam valahova kiírva hogy "SCITEC NUTRITION", és mellette meg "kigyúrt emberek a plakáton." Bementem, és kérdeztem hogy mit kellene szednem hogy én is olyan legyek mint a falon az emberek?
Az eladó mosolygott, és mondta hogy először is azt hogy menjek be hozzá pár hétig minden uszoda előtt vagy után és akkor ő segít nekem elindulni, elmond mindent amit tudnom kell ahhoz hogy testépítő legyek. 2-3 hétig heti 3 alkalommal jártam be oda hozzá , és egy csomó mindent megtanított, most már van olyan hogy sárga kapszula c. könyv, akkor még nem volt, de ő azt kb elmondta nekem, + egyéb érdekes információkat is. Én is sokat olvasgattam a neten, aztán rájöttem hogy azzal lóf..t nem érek el, ha én egész nap játszok azokkal az 5 kg-s súlyzókkal. Itthon volt egy üres melléképülete a háznak, pár szekrény volt / van ott. Oda vettem egy kondigépet, meg 70-80 kg súlyt, rudat meg kézisúlyzókat (állíthatót). Azzal már el voltam egy darabig, azt hiszem fél évig. Fejlődtem, figyeltem a kajára meg stb.
Most ha kinevetsz, ha nem, minden edzés előtt bedobtam egy dobozba 210 Ft-ot, "konditermi használatért", és abból akartam én új gépeket meg stb.. ket venni.
Aztán kiszámoltam hogy mennyibe kerülne az ha én itthonra vennék szükséges gépeket, megfelelő mennyiségű súlyt, meg ilyeneket, és rájöttem hogy kb életem végéig járok abból a pénzből konditerembe :) :) :)
Aztán elmentem egy konditerembe, vettem bérletet, és azóta ezzel / ennek élek. Annyi hogy már most nem kell átmennem a szomszéd városba edzeni, hanem van itt ahol lakok is konditerem. :)
Nem baj! :)
Hány kiló voltál akkor, mennyi vagy most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!