Milyen fehérjeport vegyek?
Figyelt kérdés
Edzek, erősítek már egy ideje intenzívebben is, de soha nem szedtem még ilyesmiket, viszont olvastam meg mondták is többen, hogy ez hasznos lehet az izmok építésében, ezért gondoltam, kipróbálom.
Körülnéztem már, de egyszerűen nem tudom, hogy döntsek. Milyen fehérjeport lenne érdemes vennem, nektek mi vált be?
Ami fontos lenne számomra:
-még fogyni szeretnék 2-3 kg-ot mellette
-ne legyen nagyon drága
-viszonylag jó íze legyen
-ne tartalmazzon glutént (de ennek én majd utánajárok)
-továbbá mivel nő vagyok, nem szeretnék egy izompacsirta lenni, csak szép, formás, feszes izmokat szeretnék
Köszönöm a segítségeket előre is!
23/N
2016. jún. 30. 18:38
11/11 anonim válasza:
A fehérje egy ALAPVETŐ TÁPANYAG ami a szervezetednek kell hogy élj. Nincs olyan hogy emellett vagy enélkül akarsz te akármit is csinálni.. Akkor inkább úgy fogalmazok hogy ez olyan mintha azt mondanád hogy "fogyni szeretnék de azért innék mellé vízet". Így már érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!