Mennyi ideig tart visszahozni a veszteséget?
Figyelt kérdés
Szervusztok.
Két éve edzem, a kajámat szűk egy éve raktam rendbe teljesen, nem grammra kimért adagokkal, de 90%-ban minőségi ételekkel.
Az idei vizsgaidőszak azonban nagyon beütött, így az egy év alatt felszedett 6 kg fele le másfél hónap alatt le is ment, részben rossz kaja, részben a kevés kaja, részben pedig az edzés hiánya miatt, így picit úgy érzem, hogy leromboltam, amit hosszú kitartássál összehoztam az elmúlt időszakban.
Kérdésem, hogy gyorsabban visszajön majd ez az elvesztett 3-4 kg, mint ahogy az az év folyamán feljött, vagy ugyanolyan hosszú munka vár majd rám?
2016. jún. 23. 19:54
1/2 Cortez70 válasza:
Amit már elértél egyszer az gyorsabban visszajön.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a választ!
2016. jún. 24. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!