Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kávé helyett mit igyak?

Kávé helyett mit igyak?

Figyelt kérdés
Nem akarok kávét inni, de csak úgy tudok igazán energikusan/keményen edzeni, hogy ha edzés előtt megiszok 1 csésze kávét.Olvastam, hogy nem jó a kávé, mert magas vérnyomás, tágítja az ereket,de később szűkíti..stb.. Mit csináljak, hogy ne igyak kávét, de energikus legyek edzés alatt?

2016. jún. 22. 17:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Koffeintabletta/Zöld tea.
2016. jún. 22. 17:41
 2/8 anonim ***** válasza:
De maga a koffeinre mondják, hogy magas tőle a vérnyomás, szóval inkább csinálj egy teljes bemelegítést előtte.
2016. jún. 22. 17:41
 3/8 crudy ***** válasza:
Esélyes h próbáltad már de egyél edzés előtt valami lassú szénhidrátot. Nekem nagyon bejött ha jól időzítettem. Ezek az edzés előtti cuccok szerintem szarok de a koffein tabi az jó.
2016. jún. 22. 18:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam már, régen 120g zabpehely után edzettem.
2016. jún. 22. 18:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon akarod, ihatsz 10g kókuszzsírt is (MCT másképp szívódik fel, mint a többi zsír), de kávé nélkül önmagában elszopogatni szerintem kissé túlzás lenne. Esetleg citrulline malátával próbálkozhatsz, de végső soron úgyis vissza fogunk jutni oda, hogy minden drága dologgal ugyanazt éred el, mint egy csésze kávéval.
2016. jún. 22. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:
*maláttal
2016. jún. 22. 19:53
 7/8 anonim ***** válasza:
vizet
2016. jún. 22. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:
l carnitin nem ad kakaót? Engem meglök rendesen.
2016. jún. 23. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!