Hogyan igyak többet? Nem megy! 2 liter helyett kb 1 ami megy!
Figyelt kérdés
terhesség előtt magamba döntöttem napi 3 litert,most mintha megállna a víz a torkomba,ha többet iszom hányingerem van!
Gyümölcslé jobban menne,de attól meg olyan gyomor égésem van,hogy kín és szenvedés.
2013. szept. 20. 13:54
1/4 anonim válasza:
Teát próbáltad? Nekem is sok a savam most és állandó hányingerrel küzdök.A szénsavas italokat lenyelni sem bírom,a a vizet nem szeretem.Nekem a tea vált be.A gyümölcsléktől is rosszul vagyok sajnos.
2/4 anonim válasza:
Szerintem igyál sokféle dolgot, teát, tejes kávét, kakaót, tejet, ízesített vizet, sima vizet, alacsony savtartalmú gyümölcslevet. Ugyanabból nehéz sokat inni. Én vizet kb fél litert iszok egy nap, a többit hozzá, mondjuk 2 litert tuti nem iszok.
3/4 anonim válasza:
nem tudom már hol, de olvastam egy olyan tippet hogy óránként 2 dl folyadékot igyunk, próbáld ki ezt hogy óránként iszol meg két decit, ez így elosztva nem tűnik olyan soknak
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm,jó ötlet,hogy több félét igyak! Megpróbálom! Sajna néha lecsúszik pár deci kóla is :S
2013. szept. 21. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!