Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Otthoni súlyzós edzés, hogyan?

Otthoni súlyzós edzés, hogyan?

Figyelt kérdés

Szeretnék itthon, súlyzóval guggolni, csak azt nem tudom, hogyan kell emelni a súlyt, meg, hogy akkor mégis mennyi súlyzót szerezzek be, vagy olyat vegyek, amire lehet pakolni a súlyokat folyamatosan?

Bocsi a hülye kérdésekért. Egyébként, lány vagyok.

Köszönöm előre is!

2016. jún. 19. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Rudat szerezz be, állvánnyal, plusz mellé vagy 50 kg-nyi tárcsát, kisebb méretekben, hogy fokozatosan tudd növelni a terhelést.
2016. jún. 19. 21:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen! :)
2016. jún. 19. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem csak rúddal lehet guggolni, ketlebellel én jobban szeretem és a más fogás miatt elég kisebb súly is...

Érdekesség képen, én rúddal 150kg-ba bele guggolok 6*, a 32kg os ketlebell-emmel meg alig megy a 6.

2016. jún. 20. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem csak azért, mert előbb elfárad a karod?
2016. jún. 20. 10:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem csak azért... Rúddal sem tudsz első fogásban olyan súlyt használni, mint a válladon.
2016. jún. 20. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!