Meddig fogom erezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Hetfon elkezdtem edzeni konditeremben. Egy jot edzettem,de masnap egy db fekvotamaszt sem tudtam csinalni,es izomlaz van a karomban. Az lenne a kerdesem,hogy egy ido utan hozzaszokok majd,es nem lesz ilyen fajdalom,vagy ez mindig elo fog jonni?
2016. jún. 18. 16:47
1/9 Cortez70 válasza:
Nem lesz később ilyen mértékű izomláz.
2/9 A kérdező kommentje:
Koszonom Cortez 😊Nem akarok hulyeseget mondani,de ez azzal all kapcsolatban,higy most dolgoztatom meg igazan az izmaimat? Es atlagosan nennyi ido amig hozzaszokom?
2016. jún. 18. 16:56
3/9 likebike válasza:
Igen,új a terhelés,nekem 3 hét kellett,hogy megszokjam.Megdolgoztatod az izmaid,de az izomláz nem függ össze a fejlődéssel.Étrend kell és nőni fogsz.
4/9 A kérdező kommentje:
és utána nagyon minimális lesz a jó értelemben vett fájdalom,igaz?
2016. jún. 18. 22:00
6/9 A kérdező kommentje:
Koszi szepen 😊 megkerdezhetem miota edzel? Linkelsz kepet a fizikumodrol?
2016. jún. 18. 22:35
7/9 Cortez70 válasza:
Lesz azért izomláz, ha nem is mindig, de nem ilyen mértékű. Inkább jól eső feszülés lesz.
8/9 A kérdező kommentje:
De az nem lesz olyan,hogy suliban gatoljon fekvoben,huzodzkodasban,futasban. Ugye?
2016. jún. 18. 22:52
9/9 Cortez70 válasza:
Valamennyit befolyásol, ha keményen edzel. Egy brutál lábedzés után nem jó másnap futkosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!