Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » írjatok már egy olyan tömegnöv...

írjatok már egy olyan tömegnövelő étrendet amit minden nap csinálhatnék? Másfél éve edzem, most jelenpillanatban kondizok.

Figyelt kérdés
Mellette kondiparkozok de látom magamon hogy nem igazán fejlődök lehet a táplálkozásom miatt egy hasznos étrendet elfogadnék lehetőleg tömegnövelés céljából 18/f 176cm 73 kiló
2016. jún. 18. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Olvasd már el az alapismereteket a témában! Főleg, hogy már másfél éve csinálsz valamit, amiről semmit nem tudsz...

(Gugli ---> alapismeretek, sárga kapszula)

2016. jún. 18. 12:53
 2/6 A kérdező kommentje:
nagyszerű válaszokat kaptam köszönöm!
2016. jún. 18. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Olyan stílusban kaptál válaszokat, ahogy kérdeztél ("írjatok már").
2016. jún. 18. 13:55
 4/6 gumacsek ***** válasza:
Fizetsz érte ?
2016. jún. 18. 14:53
 5/6 A kérdező kommentje:
kedves utolsó előtti válaszoló. Azért írtam így mert nem engedte az oldal hogy máshogy fogalmazzam meg először úgy írtam hogy:Valaki legyen szíves írni egy.... de az oldal bele kötött:)
2016. jún. 18. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:
"Tudnátok nekem írni/javasolni egy olyan tömegnövelő étrendet amit minden nap csinálhatnék?"
2016. jún. 18. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!