Szalkasitashoz kezdek neki hetfotol. Velemenyek?
Figyelt kérdés
Etrendem:
Reggeli: 60g zabpehely egy adag feherjevel
Tizorai: natur joghurt/ 2 tojas feherjeje
Ebed: 100g csirke, 100g rizs, csemegeuborkaval
Uzsonna: ugyan az mint az ebed
Vacsora:
2016. jún. 17. 19:35
1/10 A kérdező kommentje:
Elnezest, nem fejeztem be.
Vacsora: 150g turo.
Napi 10g kreatint innek, egyet ebed elott, egyet edzes utani feherjembe. Illetve edzes kozben innek bcaa-t is.
2016. jún. 17. 19:36
4/10 A kérdező kommentje:
175cm, 79-80kg. Kb 20% testzsirral
2016. jún. 17. 19:40
5/10 Cortez70 válasza:
Ez kb 110g-120g fehérje, ha jól számolom gyorsan. Nekem nem lenne elég. Zsírt meg nem írtál, mert az kellene szálkásításnál is kb 0,5g x ttkg. Amúgy meg majd meglátod és módosítasz, ha nem fogysz megfelelő ütemben. Előre nem tudni.
6/10 anonim válasza:
A ch lehet kevés.Fokozatosan csökkenteni kell.Nem egyből levinni.A fehérje is kevés.Zsírt is kéne bevinni és több zöldséget.Vizet meg igyál sokat.Szóval nem jó az étrend.
7/10 A kérdező kommentje:
Kifelejtettemazt is, hogy szednek vitamint is: multivitamin, c vitamin (1000mg), halolaj, magnezium, kalcium
2016. jún. 17. 19:43
9/10 A kérdező kommentje:
Felfogom mit irtok. Csak gondoltam hozzairom meg ezt. Koszonom a segitsegeteket!
2016. jún. 17. 20:07
10/10 *Glissade* válasza:
Mindennap ugyanazt eszed? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!