Szálkásító kérdés nőnek?
Sziasztok! Anyám eldöntötte, hogy fogyni szeretne. Most 160 centihez 75 kiló. 45 éves, szeretne 60 alatt lenni novemberre, mert akkor lesz a 25 éves házassági évfordulója apámmal. Ülő munkát végez, pajzsmirigy alulműködése van, erre szed gyógyszert. Pár tanács kellene, vélemény. Össze állítottam neki egy étrendet, ami makrókba így néz ki:
130g fehérje, 120g ch, 50g zsír, plusz heti minimum 4 db 50 perces szobabiciklire fogom majd. Egyéb ötlet, tanács, mi nem jó, vagy jó ez így?
Jó lesz, de lenne két észrevételem (szintén negyvenes nőként).
1. Szobabiciklin halálra unnám magam! Ha belefér az idődbe, vidd ki! Jó idő van, lehet bringázni, úszni, túrázni!
2. Iktass be súlyzós edzéseket! Önmagában a fogyástól az eredménnyel nem lesz elégedett! Én nagyon sajnálom, hogy engem senki nem rúgdosott el terembe akkor, amikor életmódott váltottam. Már rég nem itt tartanék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!