Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A különböző táplálékkiegészítő...

A különböző táplálékkiegészítő reklámokon miért olyan emberek vannak akik egyértelműen "mást" is használtak, ahhoz, hogy elérjék azt a bizonyos formát?

Figyelt kérdés

Nem helytelen az, hogy ezeket az táplálékkiegészítőket be se vizsgálják és olyan megtévesztő utalásokat tesznek, hogy ezen bizonyos anyagok használatával elérhetted a reklmámarcnak a formáját?

P.S.: Semmi bajom nincs sem a testépítőkkel, sem a szteroid vagy egyéb szerek használóival, nyilvánvaló , hogy mindenkinek saját döntései szerint kell élnie az életét amíg azzal nem árt másnak ill. minden versenysportban ott van a dopping.

2016. jún. 13. 09:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

A fogkrém reklámokban miért tökéletes fogazatú emberek vannak?

A fitnesz felszerelés reklámban miért fitnesszmodellek vannak?

A ránctalanító krém reklámban miért ránctalan emberek vannak?

Az alkohol reklámban miért jómegjelenésű fiatalok vannak?

A rágógumi reklámban miért hófehér fogú emberek vannak?

Stb stb

2016. jún. 13. 09:28
 2/14 anonim ***** válasza:

"hogy ezeket az táplálékkiegészítőket be se vizsgálják"

Ezt mégis honnan veszed?

2016. jún. 13. 09:30
 3/14 A kérdező kommentje:
2016. jún. 13. 09:34
 4/14 A kérdező kommentje:

Ez olyan mintha Lance Armstrong reklámozná a versenybringáját aztán meg a versenyre motorral menne. De lehet, hogy tévedek.

Van egy unokaöcsém aki most ráállt ezekre a cuccokra és teljesen össze van törve, hogy sose fog úgy kinézni mint azok az emberek.

Én mondtam neki, hogy ezek mindegyike növit,szteroidot használ.

Nem hiszem, hogy egy rágógumitól ugyanígy magába fordulna.

2016. jún. 13. 09:36
 5/14 anonim válasza:
Mert így vesznek rá arra, hogy megvedd, és vegyél még többet. Mert valahol tudod, hogy soha nem fogod elérni, de azért mrg fogod venni, hátha.
2016. jún. 13. 09:43
 6/14 anonim ***** válasza:
49%
Ez inkább olyan mintha Lance Armstrong reklámozná a verseny bringát aztán a hülye haverod azt hinné, hogy ha vesz egy olyan bringát ő is egyből olyan gyors lesz.
2016. jún. 13. 09:43
 7/14 anonim ***** válasza:
Ok és a jogtár alapján neked pontosan miből is jött le, hogy nem vizsgálják be?
2016. jún. 13. 09:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Amúgy még soha egyetlen egy tápkiegen sem olvastam semmilyen utalást vagy ígéretet arra, hogy azzal elérhetem a reklámarc formáját...
2016. jún. 13. 09:49
 9/14 A kérdező kommentje:

[link]

Akkor idézem:

"z étrend-kiegészítőkről szóló EU irányelvnek megfelelően, a 37/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet életbe lépésével megszűnt az előzetes, kötelező engedélyezés és helyette csak ún. bejelentési (notifikáció) kötelezettség van, ami nem jelent mást, mint a termék címkéjének és adatlapjának benyújtását az OGYÉI-hez, legkésőbb a termék piacra helyezésének napján."

Értitek , hogy mi a probléma?

Rakhatnak bele arzént is aztán majd az első 20 halott után jönnénk rá.

Megértem a reklámmarketinget, hiszen így működik ez a világ, de azt, hogy nem vizsgálják be szerintem nagyon gáz és ezt nem szokták a poszterekre odaírni valamiért.

2016. jún. 13. 09:54
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez a jogszabályi háttér nem az élelmiszeripari, hanem a gyógyhatású termékektől tér el úgymond.

Ettől az élelmiszeripari követelményeknek ugyanúgy meg kell felelnie.

2016. jún. 13. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!