Egyik ismerősőm kórházi dolgozó, és hozott nekem egy bizonyos "NESTLÉ MODULEN IBT"táplálékkiegészítő port, konzervdoboz félében. Meg ehetem én is?
szia!
szerintem rövid távú alkallmazása kapcsán nem okozhat gondot, mivel épp bélgyulladásos betegeknek van, így gondolom bélkímélő és tele hasznos tápanyaggal. azonban fölöslegesnek tartanám, hogy ilyet fogyassz!
szia!
nyugodtan megihatod/eheted ezt az étrendkiegészítőt, nem lesz tőle semmi bajod! amúgy én crohn beteg vagyok,nekem is kellett hízni,én is ittam ilyesmi port(Fantomalt, íztelen, sok kalóriás, akármihez lehet keverni)) innivalóban vagy levesben higítva, és speciális tápszert(Isosource, van vaníliás, csokis, kávés, csak a vaníliásat szeretem, a csokisat utálom..) is amit elvileg orrszondához használnak,de lehet szájon át is, és finom is, híztam is tőlük. JA és a tesóm+apukám is ittak a tápszerből, tesóm meg a porból mivel vékonyka, és semmi bajuk nem lett, gyerekorvos is mondta! Úgyhogy ha hízni szeretnél, nyugodtan ihatsz ilyet, én csak így tudok hízni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!