Minek irkálnak ide olyan emberek akik szerint az izmos test visszataszító és nem szép?
52%, pont az első hozzászólásodban firkáltál a műizomról. Aztán te nem szólsz le senkit? Meg amúgy még mindig nem írtad le pontosan, hogy mi is az a "műizom".
Meg persze, nem érdekel a testépítés, de azért beirkálod a hülyeséged. Meg neked nem tetszik. Oké. Nekem nem tetszik mondjuk a festett haj. Akkor most megyek és beszólok a szépség kategóriába, hogy ne festesse senki a haját. Kb. ez a szint. A még nagyobb gond, hogy nem veszed magad észre. Úgyis lesz aki kigyúrja magát és kiáll kis gatyában pózolni, meg beszól, hogy "40 kilós". Ezzel semmit sem érsz el. Hiába frusztrálod magad, nem lesz jobb. Meg a másik, hogy minden közösségben vannak bunkók. Mindegyikben. A testépítésben is. Az emberek között vannak ostobák, ezzel nem mondok újat. Ha így folytatod, viszont te is az maradsz. Nem sértésből írom, de ha nem változtatsz a szemléleteden és nem vetkőzöd le ezt a hülyeséget, akkor csak nevetség tárgya leszel. Nyilván unatkozol, beszólt egy gyúrós, esetleg irigy vagy, vagy tényleg nem tetszik ez az egész. MEGÉRTEM. DE AKKOR NE FOGLALKOZZ VELE! Ennyi. Befejeztem. Ha megérted, megérted, ha meg nem, akkor nem. Béke veled. ;)
25:
1. a műizmot tényleg nem én írtam
2. köszönöm a jó tanácsokat, bár nem hiszem hogy meg kéne fogadnom, mert nem vagyok se bunkó, se buta, se tiszteletlen, de a véleményemet kifejtem és nem változtatok rajta. nevetség tárgya sem voltam soha, sőt.
3. valóban eltűnt néhány komment, elég gyerekes, aki jelentgeti őket, de mindegy. cortezről pedig nekem is megvan a véleményem, ahogy az előző válaszolónak is, de inkább nem írom le. szerintem lejött neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!