Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Minek irkálnak ide olyan...

Minek irkálnak ide olyan emberek akik szerint az izmos test visszataszító és nem szép?

Figyelt kérdés
Ezek trollkodnak és azért vannak itt hogy felbas.szák az embert vagy komolyan prédikálni jönnek ide hogy mi a túl izmos...Egyre szánalmasabb ami ezen az oldalon megy, a 40-es karú 14tzs%-os emberre azt mondják hogy ez már izmos és ennél több már sok...
2016. jún. 12. 20:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
13%
fordítva is igaz, hogy az izmos ugat be a nem izmosnak, hogy milyen vékony. 1-1
2016. jún. 12. 20:51
 12/30 crudy ***** válasza:
77%
És mi az h a testépítők nem értelmiségiek? Ez egy sport könyörgöm. Köze nincs az értelemhez. Ugyan ezen az alapon minden focista, teniszező, street workoutos, autósversenyző buta mint a seggemlyuka.
2016. jún. 12. 20:52
 13/30 anonim ***** válasza:
16%
12: igen, a legtöbb az is. de hát ezért lett sportoló.
2016. jún. 12. 20:55
 14/30 A kérdező kommentje:
És szerintem ez az oldal pont megcáfolja a gyúrós sztereotípiát, hogy agyatlan bunkók, itt jó pár ember sokkal intelligensebb és jobban tisztában van a testével mint az átlagemberek.
2016. jún. 12. 20:56
 15/30 anonim ***** válasza:
#7: Biztos vannak ilyenek is, de én kondisként lefingom, hogy ki, hogy néz ki. Én az egészségért, erőnlétért csinálom. Értékelem, ha valaki sportol vagy valami kiemelkedőt nyújt. De amúgy nem érdekel, ha valaki abszolúte semmi értelmes tevékenységet nem folytat. Mindenki a saját életét alakítja. Ha valaki 70 kilósan érzi jól magát, akkor oké. Ha valaki 150 kilósan, az is rendben. Nem mondom senkinek, hogy mit csináljon. De cserébe elvárom, hogy ne fikázzanak. Attól, mert valaki izmos, te meg nem és belőled ez kiváltja a kisebbségi érzést, attól még nem kéne mindenáron bizonygatni, hogy: "Na most ez izmos. Lássuk csak mibe kössünk bele, mert ugye nagyon irigyek vagyunk. Aha, biztos hülye. Én bezzeg! Majd bebizonyítom a csajok előtt, hogy én vagyok az okos, ez meg csak egy felfújt pribék, aki hülye is, meg egy útépítő is elveri!" Kb. ez a szint megy nálad. Most aki gyorsabban fut, jobban bokszol, okosabb, stb. annak is beszólsz? "Ööö, Einstein okos volt. De tuti nem ássa fel a hegyoldalt!" Vagy csak a testépítőkön élcelődsz? Keressetek már egy hobbit és ne mindig a testépítőket állítsátok pellengére, mivel ti sem vagytok jobbak...
2016. jún. 12. 20:56
 16/30 crudy ***** válasza:
Persze meg él a testéből meg a kitartásából de ez akkor is egy csúnya általánosítás. Szegény Will Smith pl.
2016. jún. 12. 20:57
 17/30 Cortez70 ***** válasza:
92%
Diplomás minőségbizosító vagyok Magyarország legnagyobb gyógyszergyárában. Tehát nem fizikai melóm van. Bukta az általánosítasod töki. Nekem beugat naponta vagy 10 nő, hogy ki mennyire legyen izmos. Én sosem ugatok be senkinek, hogy ne legyen dagadt vagy 40 kg. Sokan komplexusosak lesznek egy izmosabb ember társaságában és megy a támadás. Ennyi.
2016. jún. 12. 21:01
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
15: (hetes vagyok): először is nem fikáztam senkit. másodszor nem vagyok se irigy, kisebbségi komplexusom sincs, nem tudom ezt honnan vetted. és nem, nem szólok be annak aki gyorsabb vagy jobban bokszol, vagy akármi. nem az zavar, hogy valaki gyúr, igazából nagyban le is szarom. pont az zavar, ha mások szólnak le valakit, mert nem izmos. miközben belé meg más miatt lehetne bele kötni.
2016. jún. 12. 21:03
 19/30 anonim ***** válasza:

Azért van ez az általánosítás, mert a legtöbb ember aki ezt csinálja erősen komplexusos és ráadásul nem is ért hozzá. (Az más kérdés hogy ők pontosan mit is csinálnak, ők azt mondják magukról hogy testépítenek.) Lemegy hogy ő most kigyúrja magát, ettől várja az önbizalmat is. (A másik kedvencem aki pénzre komplexusos) Na mindegy szóval lemegy és két hét múlva már eredményeket akar, első edzése előtt már megvett minden szart amihez hozzáfért a boltból (ami miatt fejlődni fog). Na és ilyenekkel azonosítják a sportot. Szerencsére az erőemelés, picit zártabb világ, nem tudja elkezdeni minden hülye.

Aki meg ide jön írogatni, hogy sok vagy kevés, neki is lehet ez komplexus, meg lehet csak simán stresszes és így adja ki. Aki magára veszi, abban is van azért önbizalom hiány vagy csak simán stresszes. (Bármilyen fórumon is egy random ember, hogy tud "felb.szni"?)

2016. jún. 12. 21:07
 20/30 A kérdező kommentje:
18. De minek vagy itt, ha nem is érdekel a testépítés?
2016. jún. 12. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!