Minek irkálnak ide olyan emberek akik szerint az izmos test visszataszító és nem szép?
Figyelt kérdés
Ezek trollkodnak és azért vannak itt hogy felbas.szák az embert vagy komolyan prédikálni jönnek ide hogy mi a túl izmos...Egyre szánalmasabb ami ezen az oldalon megy, a 40-es karú 14tzs%-os emberre azt mondják hogy ez már izmos és ennél több már sok...2016. jún. 12. 20:22
1/30 anonim válasza:
A valódi fizikai munkával szerzett izom szebb szerintem, de az olyan kondiban varázsolt műizmok, háát.
2/30 A kérdező kommentje:
1. Jó példa volt.
2016. jún. 12. 20:27
4/30 anonim válasza:
Fejtsd már ki egyes, hogy mi a műizom!
5/30 A kérdező kommentje:
Gondolom szilikon implantátumokat raknak be a karokba meg az egész testbe a konditerembe
2016. jún. 12. 20:32
6/30 anonim válasza:
--gömb--
El se tudom képzelni hogy az első nem troll.
Amúgy meg nem teljesen százasok az ilyenek, az hótziher.
7/30 anonim válasza:
talán azért mert a másik oldalról is csak a fikázás és a lenézés megy. "jaj, de vékony" meg "van vagy 40 kiló" meg "10 éves kislányon több izom van" és hasonlók. mintha ez alapján lehetne teljes értékítéletet mondani valakiről. miközbe azt hiszik, hogy ők a királyok csak mert izmosak, és leszólhatják azt aki vékonyabb testalkatú. de ez csak az ő szegénységi bizonyítványuk. látszik is, hogy a testépítők nagy része, ha nem a teljes egésze, nem az értelmiségi, de még csak nem is az értelmes rétegből kerül ki.
8/30 A kérdező kommentje:
7. Haver, ez itt a testépítés kategória, nem a 60 kg vagyok de 3 diplomám van ne nézzetek le rovat, itt az izmos testet értékeljük és ahhoz adunk tanácsokat hogy izmosabbak lehessenek a kezdők, talán baj, hogy az oldal funkcióját kihasználjuk?
2016. jún. 12. 20:45
9/30 Szergej55 válasza:
Hány embert ismersz, akik edzenek, és a terembe nem járókat ekézik? Én nem sokat, talán egyet sem, de a fordítottjára érdekes módon több példa van.
10/30 Cortez70 válasza:
A különbség az köztem és egy nem izmos ember között, hogy én leszarom ha valaki nem izmos. De a nem izmos beugat, hogy én ne legyek az, mert neki nem tetszik. Fuck logic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!