Szerintetek mennyi g/ttkg- val kéne tömegelnem?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, adataim (cm): magasság:183
testsúly: 70kg
váll: 48(az egyik váll szélétől a másik váll széléig síkban szemből nézve tükötben)
mellbőség: 92
bicepsz: 33
derék: 71
csípő: 90
comb: 52.
Tehát magas és vékony vagyok, azon gondolkozom,hogy mennyi szénhidrátot egyek naponta. Én 10g/ttkg-ra gondoltam,hogy biztosan hízzak.Szerintetek így jó lesz, ha nem akkor hogy csináljam?És a fehérje az 2 vagy 3 g/ttkg inkább?
#testépítés #fehérjebevitel szénhidrátbevitel
2016. jún. 12. 16:42
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és 8% a testzsírom
2016. jún. 12. 16:43
2/3 Cortez70 válasza:
Fehérje napi kb 140g , zsír 70g, ch-t meg kezdheted kb 350-400 grammról és ha nem elég, akkor növeled.
NAturálban baromság 3g x ttkg fehérje, mivel a fehérjeszintézised miatt a 2gx tttkg-nál nem fogsz többet felhasználni, csak drágábbat szarsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2016. jún. 12. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!