Szerintetek ilyesztő, ha egy 14 éves lány ennyire izmos és erős?
2016. jún. 11. 15:11
11/43 Cortez70 válasza:
Ékezetért nem szólok, de ez durva hiba.
12/43 Kenzo Tenma válasza:
Ezt én is benéztem, igaz valószínűleg azért, mert a kérdező is úgy írta és figyelmetlen is voltam.
13/43 A kérdező kommentje:
Kortez70!
Elnézésedet kérem amiatt, hogy azt az egy szót nem tudtam helyesen leírni. El is szégyeltem magam, mert legtöbbször le tudom írni azt a szót, mint minden másikat, de van ez így, hogy néha hibázok, ne haragudj/haragudjon!
Mégis azt mondom, hogy kissé felelőtlen dolog egy olyan személyt lebutázni, akit nem is ismerünk.
Akkor legyen IJESZTŐ! Így jó? :D
2016. jún. 11. 16:00
14/43 A kérdező kommentje:
*Cortez70
És nem vagyok buta!
2016. jún. 11. 16:01
16/43 anonim válasza:
Szerintem nem túl egészséges, ha egy kiscsaj ennyire ki van gyúrva. Nőies nem nagyon lesz ha így nyomja.
17/43 A kérdező kommentje:
16-os!
Európa egyik legerősebb tinilánya, aki 160 cm és 70 kg.
Nem csoda, hogy így néz ki. :)
2016. jún. 11. 16:57
18/43 Cortez70 válasza:
Ja, a szégyell szó az két l betűvel írandó. ;)
19/43 A kérdező kommentje:
Látom, sokáig tartott kikeresni. :P
2016. jún. 11. 17:10
20/43 Cortez70 válasza:
Most, hogy írtatok a kérdésre, megint beleolvastam és így tűnt fel. Szóval nem csak egy szót nem tudsz leírni helyesen. Ennyi. Szevasz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!