Egy ilyesmi forma kicsivel magasabb (kb.14-15%) testzsírral is teljesen esélytelen naturálként?
2016. jún. 5. 16:04
31/49 Cortez70 válasza:
Akkor mi volt eddig is a bajod, ha te is ezt írod, hogy nem lehet? Felesleges vita volt.
32/49 anonim válasza:
Csak írtam, hogy szerintem az izomtömegre gondolt, több zsírral.
De majd leírja.
33/49 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy ekkora izomtömeggel + nagyobb testzsírral, szóval olyan kb. 100-105 kiló közötti testsúllyal.
2016. jún. 5. 17:26
35/49 Cortez70 válasza:
Mindegy, mert ezt is megválaszoltam, szóval lehet nekem beírogatni, én mindenre adtam pontos választ. :)
36/49 anonim válasza:
33. Most akkor te Fekete Lacira gondolsz? Lehet azon is van ekkora izomtömeg, csak elfedi a zsír! :DDD
37/49 Cortez70 válasza:
36, ennyi.:)
Kb olyan a kérdés, hogy lehet-e Porsche 911-nek kinéző kocsim, ha ráhegesztek még 200 kiló vasat miden oldalára? Nem, mert akkor már nem úgy fog kinézni.:)
38/49 Kenzo Tenma válasza:
Szerintem is felesleges ez a sok el lehet-e érni ezt meg azt naturálban kérdés, mikor még fele ilyen formában sincs a kérdés feltevője. El kell menni edzeni meg jól kajálni aztán majd leszel valamilyen. Attól, hogy itt kérdezgetsz nem leszel olyan, mint a képen az ember.
39/49 anonim válasza:
Oda írta zárójelbe, hogy kb 14-15% testzsír.
40/49 anonim válasza:
Hat nem az eszukert szeretik a testepitoket. Mit nem lehetett azon erteni amit Cortez irt ? Ha nem irja le akkor is egyertelmu. 14-15 tzs-vel nincs ez, mert ugrott a forma. Ez a forma ennyi tzs-vel van, magasabbal mar mas a forma. Kbszott bonyolult. Fuck Logic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!