Egy ilyesmi forma kicsivel magasabb (kb.14-15%) testzsírral is teljesen esélytelen naturálként?
2016. jún. 5. 16:04
11/49 Cortez70 válasza:
Te nem érted. Ha fedetten vagy ekkora, akkor izomban kisebb vagy. Formára még szarabb.
12/49 anonim válasza:
De nem mondtam hogy fedettebben is ekkora súlyban lenne.
A fedettséget 12-13%ra értem olyan 100kg körülire, 190cm-hez nem olyan vészes.
13/49 Cortez70 válasza:
Az lehet, de a forma ennél jóval szarabb lenne.
14/49 Cortez70 válasza:
Meg ez a baj, hogy minden túl van itt elemezve. Nézel ki így naturálban vagy bárki is? Nem. Max aki megközelítette a formát az svájcinéger, de senkit nem láttam még itt aki így nézne ki. Tehát krvára mindegy hogy miket elemzünk-okoskodunk, ha nem lesz senki ilyen. Az elmélkedéssel nem mész sokra. Vagy ha azt írom, hogy naturálban hozható, akkor már tudnád is hozni? Attól igaz lenne? :)
15/49 anonim válasza:
14. Nem vagyok kimaxolva, ki tudja mit tudok kihozni magamból :)
16/49 Cortez70 válasza:
Majd szólj akkor ha ilyen leszel. seems legit.:)
18/49 anonim válasza:
Félre érted, cortez.
Nyilván ugyanekkora izommal, csak zsírosabbra gondolt a kérdező.
19/49 anonim válasza:
Egy csodagenetika vagyok mert heti 200mg a tesztó termelésem.
Faxa vagyok.
Egy csodagenetika csodagyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!