Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a velemenyetek a vitargo-rol?

Mi a velemenyetek a vitargo-rol?

Figyelt kérdés
Sciteces edzes utani szénhidrát, én eddig zabbal ittam az edzes utáni feherjet, váltsak inkabb erre? Mennyivel jobb?

2016. jún. 5. 11:56
 1/6 Cortez70 ***** válasza:
Próbáltam, most is van itthon, de semmivel nem ér többet, mit egy sima kis zab vagy banán edzés után. Nem ezen múlik a forma.
2016. jún. 5. 12:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Builderen nagyon sztárolják a kommentekbe is, azért gondolkozom hogy kipróbáljam e estleg egy tehetősebb hónapban. És a vitargo crx 2.0 az csak annyiban más hogy kis kreatin is van benne?
2016. jún. 5. 12:06
 3/6 Cortez70 ***** válasza:
Igen, abban kreatin is van. Próbáld ki, hogy te is lásd, de semmi extra, ha ez megy edzés után.
2016. jún. 5. 12:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Builderen mindent sztárolnak a kommentekbe, ha jobban megnézed. Még egy sima ginzenghez is odaírják, hogy "uh, csak úgy pakoltam fel a súlyokat, hatalmasat dobott erőben, felszedtem 5kg izmor 3 hét alatt". Igazából mindenhez ezt írják. Sok a hülye.

A kérdésre válaszolva pedig nyilván jobb, mintha sima cukorral bombáznád magad edzés után, de ahogy Cortez is írta nem sok jelentősége van. Én nem költenék rá és nem azért mert nem tehetem meg.

2016. jún. 5. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Túlárazott keményítő.

Semmi értelme ennyi pénzt elverni rá, semmit hasznát nem fogod látni. Teljesen jó az, ahogy eddig csináltad.

A builderen tényleg rengeteg az idióta, aki mindent sztárol. Nekem a kedvencem a "betölt a fehérje" szöveg.

2016. jún. 5. 12:37
 6/6 anonim ***** válasza:
builderes véleményekre nem adnék. Ott még a jumbo is egy hónap alatt nyolc kiló izmot hoz...
2016. jún. 5. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!