Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a véleményetek a Vitargoról?

Mi a véleményetek a Vitargoról?

Figyelt kérdés
Megfelelő mennyiségű fehérje mellett nektek mekkora volt a fejlődés?

2012. aug. 20. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez nem jó kérdés így, mert nem egy tápkiegen múlik, hanem az egész étrenden genetikán, edzésen és pihenésen.
2012. aug. 20. 22:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor,hogy lenne jó kérdés?
2012. aug. 20. 22:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Csak úgy, hogy mi a vélemény a vitargo-ról.:)

De a fejlődést nem lehet csak egy termékhez kapcsolni.

Szóval edzés után a lehető legjobb szénhidrát szerintem, mivel nagyon gyorsam tölti vissza az izmokat és nem telít el, lehet rá kajálni kb. 40perc múlva. Hátránya, hogy elég drága.

2012. aug. 20. 22:44
 4/10 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés ami lehet,hogy nagyon szánalmasnak fog tűnni: Ha megfelelő fehérjebevitel mellé edzés után fogyasztom akkor kb. mennyi idő alatt lesz és kb.mennyi izomnövekedés.Tudom,hogy ezt nem lehet pontosan megmondani mert sok mindentől függ de csak úgy hozzávetőlegesen.
2012. aug. 20. 22:53
 5/10 kakao01 ***** válasza:
a vitargo a napi szénhidrát beviteled töredéke ez olyan mintha megkérdeznéd hogy akkor megfelelő fehérje bevitel mellett 100g rizs mennyit fog hozni?
2012. aug. 20. 23:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Genetikán múlik rengeteg van aki precízen étkezik tényleg mikrogrammra méri a tápanyagot, és így is havi 1 kilót szed fel, van aki meg nagyjából kiméri és többet fejlődik 1 hét alatt mint az előző az egész hónapban.

Egyébként a kérdésedre válaszolva én kevert szénhidrátot használtam (volt benne vitargo meg más chk) és szerintem sokat segített. Jobban éreztem magam az edzés utáni turmix után amikor ilyet használtam. Előtte sima dextrózt kevertem fehérjéhez, na azt tényleg csak annak javaslom akinek nincs pénze más termékekre.

2012. aug. 21. 00:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Így van, nem lehet megmondani, hogy mennyit fogsz fejlődni, mert hiába a jó étrend, a genetika nagyon döntő tud lenni ebben is. Nagyon jó genetikával, étrenddel, naturálban havi 1 kg izom ami lehetséges az első évben, utána annak a fele, majd a harmadik évbe ez is feleződik:

[link]

2012. aug. 21. 05:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor én egy kérdéssel válaszolnék. S mi a véleményetek a D-pinitol-ról?
2012. aug. 21. 06:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Biztos nagyon hasznos anyag, egy inzulinutánzó, amely képes csökkenteni a vércukorszintet és elősegíti a glükózanyagcserét. A kreatinfelszívódást is segítheti.
2012. aug. 21. 07:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Telitalálat ;-)
2012. aug. 21. 10:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!