Mi a véleményetek a Vitargoról?
Csak úgy, hogy mi a vélemény a vitargo-ról.:)
De a fejlődést nem lehet csak egy termékhez kapcsolni.
Szóval edzés után a lehető legjobb szénhidrát szerintem, mivel nagyon gyorsam tölti vissza az izmokat és nem telít el, lehet rá kajálni kb. 40perc múlva. Hátránya, hogy elég drága.
Genetikán múlik rengeteg van aki precízen étkezik tényleg mikrogrammra méri a tápanyagot, és így is havi 1 kilót szed fel, van aki meg nagyjából kiméri és többet fejlődik 1 hét alatt mint az előző az egész hónapban.
Egyébként a kérdésedre válaszolva én kevert szénhidrátot használtam (volt benne vitargo meg más chk) és szerintem sokat segített. Jobban éreztem magam az edzés utáni turmix után amikor ilyet használtam. Előtte sima dextrózt kevertem fehérjéhez, na azt tényleg csak annak javaslom akinek nincs pénze más termékekre.
Így van, nem lehet megmondani, hogy mennyit fogsz fejlődni, mert hiába a jó étrend, a genetika nagyon döntő tud lenni ebben is. Nagyon jó genetikával, étrenddel, naturálban havi 1 kg izom ami lehetséges az első évben, utána annak a fele, majd a harmadik évbe ez is feleződik:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!