Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez csak nekem furcsa?

Ez csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy edzőtársam, akivel jóban vagyok, de csak haveri szinten, meg néha együtt edzünk, utánna kis sörözés talán vagy ez-az, de semmi több. Az egyén 175 körül van és 65 kg kb.

Valaki elkezd edzeni, alap sovány mezo testalkattal.

Fekvenyomás : 50 kg - 8 ismétlés

Felhúzás : 80 kg - 7-8 ismétlés

Guggolás : 60-70 kg - 6 ismétlés

Rá 1 évre :

Fekvenyomás : 120 kg - 8-10 ismétlés

Felhúzás : 180 kg - 6-8 ismétlés

Guggolás : 145 kg - 6-8 ismétlés

Olyan erős, mint egy bika. A terembe járok 90% több év edzés után nincs ezen a szinten messze sem és van aki cuccozik keményen és kb. ilyen szinten van.

Ő meg állítja, hogy semmit nem nyom és tű szúrás nyoma sincs rajta, nem annyira durván erezett és vállai már alapból kerekek voltak, genetika szerintem, de nem olyan durván kerekek, mint 1-1 cuccosnál.

Vélemények az erőszintről ?

2016. jún. 4. 11:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Egyaltalan nem biztos hogy cuccol.

Nekem is van ilyesmi eroszinttel rendelkezo ismerosom.

(Es o tuti natural)

2016. jún. 4. 14:48
 12/19 anonim ***** válasza:
azért azt ne akarja nekem bemesélni senki, hogy egy év edzés után egy 65 kg-s ember 145-tel nyolcat guggol, felhúzásból 180 kg-mal 8-at csinál és még fekvenyomásból is 120kg-val csinál 8-cat. Azért ez nagyon durva fejlődés. Testsúlyának majdnem a háromszorosával húz fel NYOLCSZOR egy év edzés után.
2016. jún. 4. 14:57
 13/19 anonim ***** válasza:
#11-es és egy év alatt érte el ezt a szintet? Itt 200kg fölötti 1rm-es felhúzásról beszélünk egy 75-80 kg-os embernél. És még akkor a többit nem is mondom. Lehetetlen ennyi idő alatt, még cuccal se képesek sokan ilyen feltételekkel.
2016. jún. 4. 14:59
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem natural a srac hidd el.

En naturalkent ugy latom eros vagyok a tobbiekhez viszonyitva, tobb eve edzek, es 120-ba 3-4-et tudok csak nyomni. Illetve tudtam mert mostanaban nem jarok terembe csak itthon gyurok teljes testre. A fekvenyomas helyett tolodzkodas van.

2016. jún. 4. 18:12
 15/19 anonim ***** válasza:

14:57 - es válaszoló: nem 65 kg, hanem 75-80 csak első kommentben írta meg, nem a kérdésben

de így is igazad van egyébként

2016. jún. 4. 18:39
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor a gyanumnak lett alapja
2016. jún. 4. 19:53
 17/19 anonim ***** válasza:
sajnálom, tényleg nem olvastam el az első kommentet. De még azzal is, egy év alatt kétszeres súlyba felhúzni, amikor a naturál maxot ilyen 2.5-nek mondják. És nem is egymaxos :)
2016. jún. 4. 20:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Adok egy tippet, amit az évek mutatnak.

Nézd meg a srácot 5 év múlva, edzőterem közelében sem fogod látni.

2016. jún. 5. 12:29
 19/19 anonim válasza:

én nem látom esélyesnek, hogy természetesen úton sikerült neki :D

Egyik barátom, aki kiskora óta úszott versenyszerűen majd éveken keresztül terembe is járt is max 115 körül tudott kinyomni talán még nem is szériában csak egyet bele, ő full naturál volt, de nem volt nagy darab srác.

2016. jún. 10. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!