Hogy lehet úgy kondizni, ha nem tudom, hogy kell használni a gépeket?
Voltam egyszer és le is töltöttem egy ilyen edzéstervet, hogy melyik gépen mennyit kell, de ránéztem az eszközre és "wtf?". Úgyhogy inkább felléptem a biciklire és egy órát bringáztam a teremben.
Oké, hogy személyi edző, de az meg egy valag pénz.
A shopbuilder oldalon a gyakorlatoknál találsz videót is. De a tapasztalatom az, ha nem viszed túlzásba a kérdezősködést, a srácok a pihenések alatt szívesen segítenek.
Én amikor a felhúzást csináltam, a pultos csajtól kértem segítséget (rendszeresen nagy súlyokkal edz), de mellé kapásból még ketten ugrottak segíteni. :)
Köszi!
Áh, én fosok kérdezni, főleg, hogy még csak a megjelenésem sem túl szép, inkább eljátszom magamban és nem szólok a töbi gyerekhez. :D
Borzasztó vagyok tudom.
Ugyanmár, nekem két hónapig tartott, hogy be merjek menni... :D
Nem harapnak a srácok, teljesen jó fejek.
Ezzel jópáran vitatkoznának, de köszönöm. :)
Egyébként úgy szoktam, ha csak valamit meg kell mutatni, akkor a srácokat kérdezem két gyakorlat közt. Ha összetettebb a dolog, és a videó nem teljesen egyértelmű, akkor a pultos csajt, vagy a tulajt, ha épp bent van, mert hosszabb időre már nem akarom a fiúkat feltartani. De mint mondtam, jönnek olyankor is, ha kell... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!