21/32 A kérdező kommentje:
nem a kémia miatt néz ki jól. cuccolni mindenki cuccol, mégse néznek ki sehogy. amúgy a tesztó az tesztó, most hogy enával vagy cipóval tömegelsz szerintem mindegy
2016. máj. 31. 22:31
22/32 A kérdező kommentje:
( nehogy belekössön ebbe valaki, persze nem szo szerint értettem h a tesztó az tesztó, tudom hogy nem mindegy hogy kevert vagy nem meg az észter meg stb )
2016. máj. 31. 22:32
23/32 Andi80018 válasza:
Nagyon komoly. 23 évesen egy ilyen fizikumot dobni, rettenet sok munka lehetett. Azért remélhetőleg nem darálja be az ipar, és nem fogja széjjel cseszni a fiatal szervezetét a kémiával. :-) Le a kalappal előtte!
24/32 anonim válasza:
Sokaig ugy se marad meg az emberunk. Mar 18 eves kora elott is kokszolt.
25/32 anonim válasza:
"nevetséges adagokat használnak"
Ne szépítsük már! -.-
26/32 anonim válasza:
És kinek nevetséges?Phil Heath-nek vagy a helyi kokszos gyereknek a teremből?
27/32 anonim válasza:
Nem vagyok járatos a testépítésben, de akkor ő nem "naturálba nyomja" és mégis ilyen lazán veszi mindenki? És ez így jó? Hát jó kemények vagytok :D
28/32 Cortez70 válasza:
Versenyző, máshogy nem megy. Másrészt meg az ő dolga, hogy mit tesz. Neked azzal nem fog ártani.
29/32 anonim válasza:
27. Versenyezni máshogy nem nagyon lehet.
30/32 A kérdező kommentje:
és akkor mi van ha nem naturál? mondj 1 embert aki naturál és jól néz ki.
2016. jún. 2. 01:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!