Vannak itt átalakulós történetek? Kondis átalakulásokra gondolok. Szívesen meghalgatnák kommentben mindent arról hogy ti hogyan, mennyi idő alatt mennyit változtatok és mi segített hozzá ehhez!
Figyelt kérdés
Milyen volt előtte, és utána az életetek?Mindent meghallgatok:) Nekem tömegelnem kellene és tudni akarom, hány embernek sikerült már elérni a célját!2016. máj. 29. 22:10
1/5 Kenzo Tenma válasza:
Én még nagyon messze vagyok a célomtól. Mondjuk lehet, hogy soha nem is fogom elérni, mert már most is nehezemre esik a kajálás. 5 éve edzek egyébként, de sokáig nagyon tingli tangli volt a dolog meg az étrendem se volt még a mostani szinten, szóval olyan mintha egy éve kezdtem volna, formám alapján legalábbis. Azért elég sokat köszönhetek az edzésnek, mert több az önbizalmam, ezáltal jobban is érzem magam, mint mikor még 72 kg-os nyeszledék voltam.
2/5 A kérdező kommentje:
Most mennyi vagy és a nagy részét mennyi idő alatt szedte fel?
2016. máj. 29. 22:46
3/5 Kenzo Tenma válasza:
86 kg vagyok jelenleg. Az elején kb egy év alatt felmentem valamivel 80 fölé aztán jojóztam nem is keveset, mert mindig volt valami ami miatt nem kajáltam rendesen.
4/5 anonim válasza:
176/49 kiló. Férfiként. A napi ket szeoet parizsiskenyér meg pohár tej... Öt év múlva 178/79 kiló. Minőségi izomzattal, naturalon. Megvan az a forma, ami még emberi de közel sem átlagos. Azóta csak szinten tartok, max. 84 kiló voltam, és mást is sportolok, anno erőemelésben is indultam. Tizenévesen semmi más gondja nincs az embernek csak tanulni meg erősödni. soha nem neveztem magam testépítőnek, nem éltem aszkéta életet miatta, de rengeteget változtam, az egészségem került az első helyre.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem :) Köszönöm!
2016. máj. 30. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!