Vörös Zoli miért nincs már a BBtv-ben?
Figyelt kérdés
Amióta Lauter Viktorról kiderült , hoy nagy növimágus és eltűnt ,Vörös is csak Redrockban szerepel szinte.
És persze akkoriban ment ki Ausztriába. Micsoda véletlen na mind1. Gondolom ezért bunny már féregnek tartja mint Jóba Eleket ,meg a Kormány Mihályt.
Szerintetek?
2016. máj. 28. 18:22
11/17 anonim válasza:
Egyébként nem gondolom, hogy ettől szegényesebb a műsor. Szerintem a nagy öreg erőemelőkről szóló adás sokkal érdekesebb volt,mint pl. ,hogy Tóth Dani, hogy süti a csirkemellet a konyhában.
12/17 anonim válasza:
van még millió külföldi sportoló... :D
13/17 anonim válasza:
Értem én, hogy body builder tv, de nekem meg már ez unalmas, hogy xy testépítő pakolgatja a kajásdobozokat meg 45 gépes gyakorlattal szaggat szét 1db izmot a szarrákoxolt testén. Szerintem bőven több van ebben a sportban, meg úgy a súlyokhoz kötődően bármilyen témában amiről lehet műsort csinálni. Szóval nekem tetszett az 48 kilós törpe aki 150 fölött nyomott fekve. Kicsit érdekesebb.
14/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk amikor Bereczki és Bohos szerepelt 1 adásban vagy amikor Kathi Béla edz az igen erőt adott egy-egy edzésre.De ezek amikor motor meg autó és rápkieg reklámot nyom az teljesen hazavágja az egészet.
2016. máj. 28. 23:44
15/17 anonim válasza:
16/17 anonim válasza:
Egy szakállát festő homokláda nem szerepelhet a BBtv-ben.
17/17 anonim válasza:
Bunny-ról meg van olyan pletyka, hogy nőknek is kiosztott egy pár pofont nem pont önvédelemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!