Vörös Zoli miért nincs már a BBtv-ben?
Figyelt kérdés
Amióta Lauter Viktorról kiderült , hoy nagy növimágus és eltűnt ,Vörös is csak Redrockban szerepel szinte.
És persze akkoriban ment ki Ausztriába. Micsoda véletlen na mind1. Gondolom ezért bunny már féregnek tartja mint Jóba Eleket ,meg a Kormány Mihályt.
Szerintetek?
2016. máj. 28. 18:22
1/17 anonim válasza:
Nem rég az Édes életben is szerepelt Vörös Zoli.
3/17 anonim válasza:
köznapi viselkedésben szerintem nincs vele baj, sokszot edz ott, ahova én játok, pl ma is, és tök rendes, megkérdezi hogy mennyi van még, vagy ha én megyek oda ahol ő volt, akkor hogy mennyit hagyjon rajta, stb. a gond csak az vele, hogy ott van, ahol a pénz van. de hát ez egy ilyen világ, elég idős már, nem akar mellette havi 200 órákat dolgozni. ez ilyen
4/17 anonim válasza:
Én is ismerek rendes prostikat. Attól még egy prosti marad.
5/17 anonim válasza:
Amúgy én azt nem értem,hogy egyszer kapott egy olvasói levelet, amiben azt kérdezték,hogy ha majd a béla is ilyem celeb senkiknek a fszát szopkodja akkor ő se fog szerepelni ugyanúgy? És full felháborodva azt válaszolta, hogy a béla se kivétel. Ahoz képest ezeréve fent van youtubeon ahol valamelyik cutlerben bohóckodik a birka krisztiánnal a béla, meg aszem a bereczkivel. Szóval most akkor ez, hogy is van?
6/17 anonim válasza:
én erre annyit mondok, hogy valamiből élni kell. amig egy termet vagy márkát reklámoz, addig nincs baj, az belefér, viszont a celebeskedés, a b...ziskodás szerintem már gáz.
7/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor igen szegényes lesz a BBtv mert Tóth Dani sem fog már szereplni. Így is az utóbbi adások nagyon gyengék.
2016. máj. 28. 22:47
8/17 anonim válasza:
én eddig sem néztem, a magyar "elit" tudása eléggé hiányos, és az edzés stilusukkal sem értek egyet.
9/17 anonim válasza:
Szerintem meg nem fér bele. Kerek perec kijelentette, hogy aki a birkáékkal parolázik, azzal szóba se áll, amivel egyet is értek, de érdekes ez a bélás dolog ez mintha meg sem történt volna. Ez így nekem nem okézs.
10/17 anonim válasza:
mármint a terem és márka reklámozás fér bele, végülis ezt hivják szponzornak. a többi nekem sem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!