Danabol kúra, de hogyan?
Sziasztok. 19 éves srác vagyok és most,hogy a szabadidőm engedi, gyúrni szeretnék. Danabol kúrán gondolkodtam. Hogyan,mennyit és meddig kell szedni a tabit? Illetve mik lehetnek a lehetséges káros mellékhatásai?
Akinek esetleg van saját tapasztalata vele szívesen várom. Negatív kommenteket nemkérek köszönöm szépen.
Várom a válaszokat,előre is köszi !
Én vagyok a hülye mert merek kérdezni ugyebár ? :D
Megy a pacsi (Y)
Egyre nagyobb a rákod.
Orvost ajánlok.
Ha tomegelni akarsz akkor:
1. A legeslegfontosabb: vigyel be sok kaloriat (de ne csokibol, hanem rizsbol, teljes kiorlesu tesztabol pl) es legyen meg a napi feherjebeviteled. (A napi feherjebeviteled az a testtomeged ketszerese grammban. Ha pl 70kg vagy, akkor egy nap 140g feherjet vigyel be.)
2. Edz rendszeresen, es szabalyosan. Erdemes eleinte heti haromszor jarni konditerembe, es teljes testes edzest vegezni. Majd kb ket honap utan mar szerintem valthatsz osztott edzesre, azaz minden nap jelold ki hogy melyik izmodra edzel, es azt ko kemenyen gyurd.
3. Pihenj! Ez nagyon fontos. Az alvas alatt regeneralodsz. Minden nap legalabb 7-8 orat aludj.
Egy kezdonek ennyi eleg. Nem kell danabol meg ilyen szarsagok, csak a szervezetedet es magadat teszed tonkre. Inkabb vegyel magadnak tejsavofeherjet meg vitaminokat.
Legalabbis en ezeket tanacsolom neked. Ha ezt betartod, hidd el latszani fog jovo nyarra szepen.
Nem akarod megkerülni a munkát, mi? Szeggyed a danát, aztán dögölj meg benne.
Csak jókívánság. :)
Semmi mellékhatása nincs, ne higgy a hülyéknek.
Zöld Jumbo-t ajánlok mellé, napi 3 adaggal, mivel a megnövekedett tápanyagigény miatt több kell. Az edzés utáni adagba tegyél +50 g szőlőcukrot és 10 g kreatint.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!