Danabol kúra, de hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 19 éves srác vagyok és most,hogy a szabadidőm engedi, gyúrni szeretnék. Danabol kúrán gondolkodtam. Hogyan,mennyit és meddig kell szedni a tabit? Illetve mik lehetnek a lehetséges káros mellékhatásai?
Akinek esetleg van saját tapasztalata vele szívesen várom. Negatív kommenteket nemkérek köszönöm szépen.
Várom a válaszokat,előre is köszi !
2016. máj. 27. 20:52
11/37 anonim válasza:
19 éves vagy + még sosem edzettél + danabol kúra = r****c cicik
12/37 anonim válasza:
Meg ki tudja h igazabol mit is fogsz kapni
13/37 Cortez70 válasza:
Átmeneti impotencia, máj és vesekárosodás, szívbetegségek. Nyilván ritkán van ez egy kúránál, de egyénfüggő.
15/37 A kérdező kommentje:
És ez a kúra közben alakul ki,vagy mondjuk sok év után?
Esetleg valami más hatásos tömegnövelőszer?
2016. máj. 27. 21:16
16/37 anonim válasza:
Peldaul legyen meg az kaja es akkor nooni fogsz
17/37 anonim válasza:
Egyél étrend szerint,edz és aludj napi 7-8 órát, ez a legbiztonságosabb tömegnövelő szer, miért akarod megkerülni a munkát?
18/37 A kérdező kommentje:
Nem akarom megkerülni a munkát. És ne értsetek félre, de picit gyorsabban szeretném ezt. Nem feltétlen 1 hónap alatt, de azt szeretném,hogy jövő nyárig elérjek egy bizonyos szintet, kb 75-80kg-ot. Ezért gondoltam a gyógyszerre.
2016. máj. 27. 21:23
19/37 anonim válasza:
És ha közbe kihullik a hajad,vese és májelégtelenséged lesz és zsíros pattanásos bőröd lesz akkor is megéri?
20/37 anonim válasza:
Hát neked már most agyrákod van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!