Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » B vitamin alternatíva?

B vitamin alternatíva?

Figyelt kérdés
Tud valaki b vitamin komplexre olyan alternatívát, mint a c vitaminra az aszkorbinsav vagy izületvédőre a zselatin?
2016. máj. 25. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
A c vitaminra nem alternatíva az aszkorbinsav, hanem az aszkorbinsav az maga a c vitamin más néven, te agyoniskolázott.
2016. máj. 25. 09:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Látom nem látod az összefüggést az írásomban :) Tudom, hogy az maga a c vitamin, csak nem mindegy hogy 1 havi adagot megveszek kapszula/tabletta formájában 2000-3000 ft-ért vagy porként veszem 1 kg-s kiszerelésben ugyanennyiért. Ha úgy kérem az eladótól,hogy c vitamin, egyből a tablettát fogja odaadni, de ha aszkorbinsavat kérek tudják, hogy a porra gondolok.

Ugyanígy ha ízületvédőt keresek akkor nem a zselatint fogják ajánlani, hanem mondjuk a zöldkagyló kapszulát vagy a proenzi 3-at.

Érted már a kérdésem? :)

2016. máj. 25. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenből olcsóbb a nyersanyag nagy kiszerelésben. Te az alternatíva kifejezést használtad, ezek szerint nem tudod az mit jelent. Piridoxint meg kétlem, hogy kapsz ilyem formában.
2016. máj. 25. 10:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Jó, akkor milyen szóval tudnád jobban leírni ha:

1. Nekem az is jó ha magát a nyersanyagot veszem olcsóbban ( c vitamin)

2. De az is jó ha két különböző anyag közel ugyanazt a hatást fejti ki, de az egyik olcsóbb (zselatin-zöldkagyló kivonat)

Én nem találtam ilyet még a b-vitaminnál, de hátha más már igen.

2016. máj. 25. 11:13
 5/6 anonim ***** válasza:
B-vitamin forrás igazábóla húsok, mint olyan. Egyébként nem drága a kapszula belőle nem értem ennél olcsóbbat már hova akarsz.
2016. máj. 25. 11:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Scitec B-100, 4000Ft/100db.

1 db-ot simán 2-3 felé lehet törni, de akár negyedelni is.

Ez így nem drága, nagyon jól kiegészíti az alap multivitaminokat B-vitaminokból.

2016. máj. 25. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!