Hidegen 40-es karhoz satnya az 53-as comb?
Figyelt kérdés
180cm, 84 kg vagyok. Olyan 15% zsírral. Többen megjegyezték, hogy milyen sovány vagyok, főleg idősebbek. Gondolom azért, mert nincs nagy hasam, illetve keskeny a csípőm.
Heti 3x végzek teljes testes edzést, minden izomra 3-4 sorozatot csinálok 10 ismétléssel. Most átváltok majd 4-6-ra. Alig fejlődik a lábam, a vádlim is szörnyű, hosszúak a végtagjaim.
2016. máj. 24. 15:17
3/9 anonim válasza:
Majd alakul ez, nyomjad tovább.
Sovány nem vagy, ideális a testsúlyod..
4/9 anonim válasza:
És én 16%-on vagyok,szóval igen kevés az 53
5/9 anonim válasza:
Szerintem is kevés, nekem úgy 50es a comb, h 68 kiló vagyok és 170cm.
6/9 anonim válasza:
+10 de inkabb 15 cm kellene rá, hogy arányos legyen.
7/9 Cortez70 válasza:
Nem sok, de majd lesz jobb is. A kar sem sok egyébként ehhez a magassághoz.
8/9 anonim válasza:
Kevés. Nekem van az univerzumban a legszarabb lábam, de még nekem is nagyobb. De jó lesz az,csak dolgozz az progresszión és guggolj sokat.
9/9 anonim válasza:
Nagyon. Legalább 10cm kellene rá.
185cm magasan, 65 kilósan volt 56 lábam. Mondjuk sokat bicikliztem és az kicsit hozott.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!