Lányok, akik edzenek: normális ha a lábamon (főleg oldalról látszó) lévő izom nagyon furcsán, egyenletlenül, csak a comb hátuljának alsóbb részén látszik, és úgy néz ki mintha egy púp lenne? Mit tegyek? (képpel)
hihetetlenül furcsa.. olyan, mintha amikor ülök, és véget ér a szék, na onnantól kezdődik egy "bucka", vagyis olyan mintha ott gyűlne össze az izom, de nem olyan mint amilyen mindegyik lánynak, hanem olyan mint egy púp, vagy egy kinövés és nagyon nevetségesen néz ki. nem mondom hogy sokat edzek, de azért szoktam, mondjuk abban sem vagyok biztos hogy ennek mennyi köze lehet hozzá, de egyszerűen nem tudom miért lehet és mit tehetnék.
saját képet nem szerettem volna feltenni, ezért egy google képen a csodálatos rajztudásommal szeretném demonstrálni a dolgot :,D
volt valakinek ilyen, vagy mitől lehet? tényleg olyan mintha onnan kezdődne, ahol általában nem "nyomja" a szék a lábaimat, és higgyétek el tényleg röhejesen néz ki a valóságban :,D csak olyan szép, egyenletes lábat szeretnék, nem ilyen deformáltat.. aki tud segíteni, örök hálám!
ha orvoshoz mész akkor is mást küldesz el magad helyett, hogy megvizsgálja?
Az is lehet, hogy testképzavarod van, és eleve baromságot rajzoltál le...
oh.. akkor gondolom nem tudok rajta változtatni?:(
(+köszi a választ:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!