Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lányok, akik edzenek: normális...

Lányok, akik edzenek: normális ha a lábamon (főleg oldalról látszó) lévő izom nagyon furcsán, egyenletlenül, csak a comb hátuljának alsóbb részén látszik, és úgy néz ki mintha egy púp lenne? Mit tegyek? (képpel)

Figyelt kérdés

hihetetlenül furcsa.. olyan, mintha amikor ülök, és véget ér a szék, na onnantól kezdődik egy "bucka", vagyis olyan mintha ott gyűlne össze az izom, de nem olyan mint amilyen mindegyik lánynak, hanem olyan mint egy púp, vagy egy kinövés és nagyon nevetségesen néz ki. nem mondom hogy sokat edzek, de azért szoktam, mondjuk abban sem vagyok biztos hogy ennek mennyi köze lehet hozzá, de egyszerűen nem tudom miért lehet és mit tehetnék.

saját képet nem szerettem volna feltenni, ezért egy google képen a csodálatos rajztudásommal szeretném demonstrálni a dolgot :,D

[link]

volt valakinek ilyen, vagy mitől lehet? tényleg olyan mintha onnan kezdődne, ahol általában nem "nyomja" a szék a lábaimat, és higgyétek el tényleg röhejesen néz ki a valóságban :,D csak olyan szép, egyenletes lábat szeretnék, nem ilyen deformáltat.. aki tud segíteni, örök hálám!

2016. máj. 2. 15:52
 1/10 anonim ***** válasza:
kép?
2016. máj. 2. 16:06
 2/10 A kérdező kommentje:
hát a linken lévő kép lenne mert mint írtam sajátot nem szeretnék feltenni. viszont ha valaki ért tényleg a témához és segítene is, akkor írhat priviben ha szeretne képet, de ha lehet akkor lányok írjanak lécci
2016. máj. 2. 16:13
 3/10 anonim ***** válasza:

ha orvoshoz mész akkor is mást küldesz el magad helyett, hogy megvizsgálja?

Az is lehet, hogy testképzavarod van, és eleve baromságot rajzoltál le...

2016. máj. 2. 16:25
 4/10 A kérdező kommentje:
háát igaz nem éppen a legjobban tudom lerajzolni a problémát az igaz xD de tényleg hasonló, én örülnék a legjobban ha testképzavar lenne az egész, de tényleg ilyen... tudom hogy furcsa..
2016. máj. 2. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Így tapad a combhajlítód? Nem tudok másra gondolni.
2016. máj. 2. 16:32
 6/10 A kérdező kommentje:

oh.. akkor gondolom nem tudok rajta változtatni?:(

(+köszi a választ:) )

2016. máj. 2. 16:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Azzal nem nagyon. Viszont ha kidolgozod a combod többi részét, akkor kevésbé lesz feltűnő, arányosabb lesz.
2016. máj. 2. 17:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, mi a baj azzal, ha képet teszel ki. Az oldal névtelen, a nickneved sem látszik. Nem intim képről van szó, és az arcodnak sem kell látszódnia. De a srácok többet tudnának segíteni, nen csak találgatnának...
2016. máj. 2. 17:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Az a kiálló bucka a lábadon izom. Akkor lesz kisebb ha nem sportolsz. Nekem is van és szerintem szex ( és a fiúk szerint is :D) sokkal jobb, mintha háj lenne nem? 16/l
2016. máj. 2. 19:27
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi:D igazából csak az a probléma hogy nem éppen normális formája van:D tényleg nagyon vicces, nem az egész hátsó részén van a combomnak, hanem csak az alján..
2016. máj. 2. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!