Hasábkrumplival mi a helyzet?
Nekem beleférne szálkásításkor is, csak jó zsíros legyen. Aztán aznap már csak tojásfehérje menne... OK, nem férne bele, csak egy kevés. De én ketogénezek.
Más étrenden beleférhet, az ember működése, kalóriaigénye, étrendje, célja, véleménye arról, hogy mi egészséges (pl. én ezerszer inkább krumplizok, mint kenyerezek) és mi ízlik neki s mennyit áldoz be a céljaiért, ez mind sokat számít. Most izmosodni akar az ember kicsit és kész, vagy versenyre készül, esetleg normál ember, de összehozott egy alacsony testzsírszázalékot s mindenképpen meg akarja tartani nyárra, nem teljesen mindegy. Sokféle ember testépít, sokféle céllal.
Nagyon-nagyon ritkán, kis adagban még néha szálkásításkor is belefér szerintem. Én legalább is néha elcsábulok, és betolok egy kis adag mekiset. :D
Jóvanna, ez az egyetlen dolog, amit bírok a mekiből.... meg a fagyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!