Most mi a helyzet ezekkel a tényekkel?
Üdv
Másfél évet keményen testépítettem, nagyon jó volt a forma is, utánna lett 7-8 hónap kihagyás (meló váltás, új városba költözés stb..).
A forma elment, sőt bezsírosodtam és kisebb pocak is lett, a sok minőségtelen étkezés miatt. Most újra nekifogok edzeni és ha lehet nem hagyok ki többet ilyen hoszabb időt.
Régi forma :
felkar 40.5cm (jelenleg 36cm zsírosan)
Mellbőség : 115cm (jelenleg 106 körül zsírosabban)
Comb : 57cm (jelenleg 50 körül van közepesen zsírosan)
stb..
1. Könyebben vissza tudom szedni az adott izomtömeget ha egyszer már sikerült megszereznem ?
2. Nem éri meg BCAA,Glutamint és hasonlókat használni tömegelés alatt, kár költeni rá, csak kaja és kemény edzés ez így igaz ?
3. Edzés után 1 óráig nem kell semmi, mivel ilyenkor van csúcson a növekedési hormon és a többi hormon, ha kajálunk szénhidrátot ezzel lenyomjuk ezt és roszabb lesz a fejlődés ? (Ezt is olvastam egy profitól) Mennyire igaz ?
1. Igen
2. Így van.
3. Nincs jelentősége, a napi bevitel stimmeljen és 1-2 órán belül célszerű minőségi fehérje és ch bevitele valamilyen forrásból.
Itt már elkezdődött a szar táplálkozás 1-2 hónapja, meg is sínylette a forma, azóta a legroszabb lett .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!