Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy vagyok ennyire erős...

Hogy vagyok ennyire erős Szkanderben?

Figyelt kérdés
Nem nagyon találok legyőzőre, pedig nem vagyok egy túlzottan nagy darab. 187cm 86 kg. Nálamnál sokkal nagyobbakat, izmosabbakat tudok lenyomni. És ez mindig is így volt, emlékszem sulis koromban is, amikor olyan vékony voltam mint egy nádszál. Minek köszönhető. A csuklóm olyan vékony mint egy 16 éves kislányé, a kezem is kb akkora. Nem vastag csukló meg nagy kéz kell a szkanderezéshez?
2016. máj. 23. 17:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Látom megy a "férfi-nemiszerv-méregetés" :-)

/csak mert ha máshogy írom, akkor kicenzúrázzák :-)/

Szóval, hogy kapjál rendes választ is:

Valószínűleg azért, mert jó a technikád! A legtöbb ember ott bukik, nem pedig az erőn...

Például akiket simán lenyomnak, pedig erősek, és a meccs után meg van nekik mutatva az egyik félnek pár percben, hogy mit és hogyan kellene csinálni, a másiknak viszont nem, akkor utána már nem is lehet lenyomni azt az embert /persze nem profi szkanderesekről van szó/.

Szóval technika technika technika...erő nélkül persze semmit nem ér, de az erő is pont annyit ér magában...

A vastag csukló, stb...genetikai adottságok akkor jönnek előtérbe csak, ha már profin akarsz szkanderra edzeni és egy idő után természetesen a jobb genetikai adottságokkal rendelkezők előnyben lesznek...bár az már csak sok-sok év múlva fog kijönni...és ez is csak általánosítás, mert mindig akadnak kivételek...

Viszont "kocsmai" szkanderozásnál nem számít semmit sem...

Ha esetleg budapesti vagy és van kedved, akkor nézz le a Pólus Fitnesszbe, csütörtökönként 18-20ig van ott szkanderezés, rendes asztaloknál...

Ott Magyarország legjobbjaival is összemérheted erődet, szóval valószínűleg fogsz találni legyőzőre :-D

Egyébként pedig nem tépnek szét, szívesen segítenek bárkinek...jó arcok vannak ott...

És ott azt is el tudják mondani miért vagy olyan sikeres akkor...

Ha pedig tényleg őstehetség vagy - akár még ez is lehet -, akkor elkezdheted tanulni/gyakorolni ezt is rendesen, vannak versenyek, stb...súlyod pont ideális, -85kg súlycsoport van /mondjuk ott a legbrutálisabb a mezőny :-)/...

Szóval remélem azért sikerült a kérdésre is választ kapjál...:-)

Sok sikert! :-)

2016. máj. 24. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!