Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Erős izomláz? A többi lent.

Erős izomláz? A többi lent.

Figyelt kérdés

Hetfon elkezdtem az atmozgato edzest minimalis sulyokkal. Evek ota semmi mozgasom nem volt es most olyan izomlazam van ,hogy jarni alig birok. Ma megint kellene edzeni utana penteken ,de így hogy? Ti mit csinalnatok?

Varjam meg ameddig elmulik teljesen?

2016. ápr. 20. 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:
mait hagyd ki, akkor menj legközelebb, ha már regenerálódtál.
2016. ápr. 20. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
42%

Igyál meggylevet.

Mozogj valamit, nekem az úszás nagyon jó ilyenkor.

Edzésen pedig másra edzél, mint hétfőn.

2016. ápr. 20. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
64%

Meggylevet. Te jó isten. Erre inkább nem mondok semmit.

Pihenj inkább. Durva izomlázzalra ne edz rá. Sok folyadék, megfelelő kaja sok zöldséggel és 2-3 nap múlva semmi fájdalom nem lesz.

2016. ápr. 20. 14:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt a srácok már elmondták, mit tegyél...

De legközelebb:

1. Figyelj arra, hogy edzés előtt rendesen melegíts be! És utána a nyújtás se maradjon el!

2. Az edzésterved fokozatosan legyen felépítve! Nulla edzettségi szintnél az izmaidnak meg kell szokniuk az új ingereket! Ne akard rögtön megváltani a világot!

3. Alaphelyzetben is fontos, de sport esetén még fontosabb a tápanyagbevitel! Elegendő fehérje, ha nem elég, pótold shake formájában. Lehet, véletlen egybeesés, de nekem azóta nincs durva izomlázam edzés után, amióta edzés után turmixozok. Szintén nagyon fontos még a megfelelő vitamin-, és ásványi anyag bevitel. Illetve a folyadékfogyasztás.

2016. ápr. 20. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!