Miért fejlődök ilyen lassan (RÉSZLETESEN kifejtem)?
Szeptember óta edzek rendszeresen, előtte is csináltam de közel sem olyan intenzitással mint azóta. Az edzéstervem a következő:
Hétfő: mell-biceps
fekvenyomás 30fokos padon 4x8
landmine chestpress (sajnos ennek nem tudom a magyar nevét) 4x8
chestpress gép 4x8
áthúzás alsó csigás keresztezéssel szuperszettben 3x8 álló biceps franciarúddal 3x8
kalapács 3x8
és álltalában szoktam még egy csigásat is 3x8
Kedd-hát triceps
felhúzás-4x8
t rúdas evezés 4x8
evezés ülve 4x8
csuklya 4x8
tricepsre felső csigán lanyomás normál illetve alsó fogással, illetve kötél
Szerda: váll-láb
vállra főleg nyomásokat szoktam végezni, nem izolálom az oldalsó meg a hátsó részt, úgy érzem az oldalsó kap eleget a nyomó gyakorlatokból, hátsó fej meg a hátnál
lábtológép általában piramisszerűen
combhajlító+feszítő 4x8
vádli: erre minden nap edzek felváltva ülő és álló gyakorlattal, de nagyon szarul fejlődik...
Péntek: mell-hát újra de kihagyom az áthúzást illetve a csuklyát
kaja: próbálok "lean bulking" vonalon maradni, mert elég könnyen zsírosodok. Így nyár közeledtével az 500caloria deficitet próbálom tartani, a megfelelő macrokkal természetesen, mert ahogy hallottam, kezdőként még lehet módjával izmot építeni zsírvesztés mellett. 1. étkezésem 50-60g zab natúrjoghurttal gyümölccsel(ami változó), illetve mostanában olyan 20g mogyoróvaj, majd edzés. Utána 30g 78%os fehérje 5g kreatinnal, majd rá 1 órával újabb kaja- 200g csirkemell salátával és krumplival(tudom ezt hanyagolni kéne, de kalóriákba belefér). Délután szokott menni 4-5 tojás rántottában. Majd este 100g zab natúrjoghurrtal. Naponta maximum 30g 85%os csokit eszek. Ezt a kalóriadeficitet ezzel az érenddel körülbelül 1 hónapja csinálom, de a súlyom nem akar mozdulni. Az edzések során izomban látom a fejlődést, de erőben közel sem annyira, mint szeretném. Szerintetek mit lehetne még javítani? Köszi előre is
"semmi értelme heti 2x edzeni egy izmot"
Teljes testedzésről hallottál már? Hülyeségeket beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!