Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány kg-ot lehet csökkenteni...

*Glissade* kérdése:

Hány kg-ot lehet csökkenteni a testsúlyon, nem "valódi" fogyással?

Figyelt kérdés
Pl.: hashajtás, vízhajtás stb.
2016. máj. 19. 23:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Pedig szerintem jó marketingfogás, nálunk is szoktak mindenféle bérletakciók lenni.

Igaz, egy havit ingyen ad..m

De ha belegondolsz, új bérletest szerez.

Ugyanis a régi nem feltétlenül fogyni van ott. Aki új, sok esetben a második bérletet meg sek tesz...

Hosszú távon gondolkodnak. :)

2016. máj. 20. 05:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem nincs sok izmom, csak 2 kiló ment le 2 nap alatt, amikor szénhidrátszegényebben ettem. Ha nem ettem volna, salakanyag is ment volna. Ma már nincs ilyen, ez állítólag tipikus, ha az ember többször váltott már és zsíradaptált...

Aztán ingadozik is a súly, de te ugye befolyásolnád, lefelé. Mindenképpen vizet s a mérlegelés előtt salakanyagot célszerű csökkenteni. De az első mérés előtt is fel lehet "hízni".

Kérdés, hogyan mérnek.

2016. máj. 20. 12:54
 13/16 A kérdező kommentje:

T Vera azt én értem kiknek szól a plákát. :)

De akinek épp "nem szól" ők kb. sírva röhögnek majd rajta...

2016. máj. 20. 15:05
 14/16 A kérdező kommentje:

2kg 2 nap alatt csak szénhidrát megvonással? ;)))

Sima ügy lesz, majd beadom neki, hogy 10 éve az-az álmom, hogy pont 4 kg-ot leadjak. ;D

2016. máj. 20. 15:08
 15/16 anonim ***** válasza:
nyáron egy keményebb edzés alatt fogyok 4 kilót.
2016. máj. 20. 15:20
 16/16 anonim ***** válasza:
bezabálsz,megiszol mérés előt iszonyat sok vizet,nem mész el wc-re és máris 2-3kg-mal nehezebb vagy mint előtte,az másnap reggelre visszamegy,aztán az a maradék 1 kg simán lemegy
2016. máj. 20. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!