Hogyan győzzem meg a kondizásról, testépítésről a szüleimet?
"a szüleim egyszerűen azt mondják hogy nem nekem való és hogy majd valamit biztos rosszul csinálok és életre szóló kárt csinálok magamban"
A nem neked valót mondjuk nem értem, de ha a másik a fő érvük és pénzetek is van (mondjuk ezt nem biztos, hogy jól meg tudod ítélni), akkor simán tudják fizetni neked a személyi edzőt, aki segít, hogy ne sérülj meg.
Nekem sem támogatták, de szerencsére nem is ellenezték, mert faterom is sportolt fiatalon.
Annyira durva, hogy értelmesnek tűnő emberek szerint a sport valami ördögtől való dolog és máglyán kellene elégetni mindenkit, aki rendszeresen sportol.
Ez már fájdalmas...
Nekem a boksszal volt így anyám, szarrá rinyálta magát, hogy agyonvernek edzésen, versenyről tuti hullazsákban hoznak ki, aztán semmi nem lett...
Eddz otthon akkor. Én nem adnám fel a helyedben. Hétvégén meg dolgozz. Plusz tanulj, hogy legyen jó képesítésed és később tudd finanszírozni a hobbidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!