Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi az első benyomás az alábbi...

Mi az első benyomás az alábbi fotókról?

Figyelt kérdés

Szerintetek látszik valamelyest,hogy eljárok terembe,vagy nem? Mellékelek 3 fotót.Köszi a válaszokat!

1, [link]

2, [link]

3, [link]

2016. máj. 19. 20:17
1 2 3 4
 21/31 Cortez70 ***** válasza:
Itt mi általában ugyanazt mondjuk, néha betéved egy-egy idióta, de az meg elintézzük. Az edzők nagy többségének fingja nincs a dolgokról. Kevés a jól felkészült, tapasztalt edző.
2016. máj. 19. 21:30
 22/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. máj. 19. 21:46
 23/31 anonim ***** válasza:

3 hónaptól ne várj csodát, közvetlen környezeted lehet hogy lát valamit, de egy idegen számára semmi extra. Mikor valaki év eleje-tavasz intervallumban elkezd edzeni, mindig azt szoktam mondani, oké, csináljad, de tűzd ki a következő nyarat egy reális célnak, akkorra ha végig csinálod lesz érdemi változás.

Abba a testbe amit linkeltél van 3-4 év edzés, az egy nőnél már elég komoly forma.

2016. máj. 19. 23:37
 24/31 - palilaci - ***** válasza:

" szerintük natúr módon semmi esélye az embernek. Látom, folyton szedegetik a bogyóikat, a recepciónál meg sorbaállnak a porokért... A netes tanácsokba már beleszédültem, minden oldal másképp ír róla.

Létezhetetlen,hogy természetes módon ne lehessen ugyanazt elérni.."

Amikor mondtad, hogy vega vagy mar ereztem valamit, de itt mar nem csalodtam:'DDDD

2016. máj. 20. 08:33
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
Sárga kapszula
2016. máj. 20. 14:19
 26/31 anonim ***** válasza:

Jól nézel ki most is. Szerintem szexi.

De még nem látszik az edzés.

2016. máj. 20. 15:02
 27/31 anonim ***** válasza:
76%
Először is, a vegás gyökérséget felejtsd el. Másodszor, a fehérjeporoknak meg bármilyen táplálék kiegészítőnek semmi köze a kokszhoz. A fehérjeporok koncentrált tápanyagok, a tejsavófehérje amit a legtöbben isznak például a tejből van kinyerve. Harmadszor nem, nem látszik rajtad hogy kondizol, rendes kaja nélkül esélyes hogy az életbe nem fog.
2016. máj. 20. 22:53
 28/31 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló,mit jelent nálad a rendes kaja, húst hússal enni?

Egyébként nem gyökérség a vegetáriánus életmód,olvass utána. Nem divatból csinálom, hanem elsősorban elvből. 19 éve nem eszem húst, ez egy életforma. Ennek köszönhetően-egyebek mellett- a korosztályomnál legalább 10 évvel nézek ki fiatalabbnak.

Amint írtam,nem célom fitnessmodell külsőt elérni,csupán egy kérdés volt.

Inkább a mozgás kedvéért csinálom,ez egy újfajta sport számomra, eddig profin teniszeztem meg intenzíven kerékpároztam (hétvégenként 50-100 km-t is,mikor hogy)tehát a sport eddig is az életem része volt. És vegaként.

2016. máj. 21. 10:31
 29/31 - palilaci - ***** válasza:
68%
Igen, azert nezel ki 10 evvel fiatalabbnak mert nem eszel allati eredetu kajat. Veletlenul sem a bevitt folyadek, sport es genetika miatt xd
2016. máj. 21. 10:52
 30/31 Cortez70 ***** válasza:
Ez a testépítés kategória. Senkit nem érdekel, hogy miben vagy még jó. Én pl jól focizok, halom érmem van kupákról. De ez itt a kutyát sem érdekli és ez így van jól. A választ megkaptad; nem vagy még izmos, sokat kell edzeni és megfelelő étrenddel, mert elegendő fehérje nélkül nem lesz izom. Ennyi.
2016. máj. 21. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!