Mi az első benyomás az alábbi fotókról?
Figyelt kérdés
Szerintetek látszik valamelyest,hogy eljárok terembe,vagy nem? Mellékelek 3 fotót.Köszi a válaszokat!
1, [link]
2, [link]
3, [link]
2016. máj. 19. 20:17
1/31 anonim válasza:
ennek akkor lenne értelme, ha arról is raknál fel képet, hogy hogy néztél ki azelőtt, hogy elkezdtél edzeni... ez igy egy átlagos, kicsit duci forma
2/31 anonim válasza:
Hát én meg nem mondanám, h jársz terembe.
4/31 Cortez70 válasza:
Valami alakul, de egy előtte képpel lehetne ezt eldönteni, hogy honnan indultál. Mert van aki alapból ilyen.
5/31 anonim válasza:
Ja az van amit herold mond. Tudni kéne hogy néztél ki előtte. Legyen egy jó étrended és edz tovább. Gyors eredményt meg ne akarj.
6/31 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszaitokat!
Előtte fotó sajnos nem készült, 3 hónapja kezdtem el járni, heti 2, néha 3 alkalommal.
Arra is voltam kíváncsi,hogy elsőre meglátszik-e valami ,pl.forma, vagy még sok dolgom lesz.
Természetesen nem fitness-modell külsőt szertnék,de bár egy ehhez hasonlóval már nagyon elégedett lennék.
Tehát tapasztaltabbak, rengeteg munka vár még rám,hogy elérjek egy hasonlót,vagy pár hónap alatt összejöhet?
Étrend az okés,vega vagyok.
Köszi szépen!
2016. máj. 19. 20:33
7/31 anonim válasza:
Tetszik a hasad. Örömmel enném róla a rántottát.
9/31 anonim válasza:
étrend, edzés, pihenés, ennyi a dolog
10/31 anonim válasza:
Pár hónap alatt nem. 3 hónap az semmi. Direkt mondtam, hogy ne akarj gyors eredményt. Ezért meg kell dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!