Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi az első benyomás az alábbi...

Mi az első benyomás az alábbi fotókról?

Figyelt kérdés

Szerintetek látszik valamelyest,hogy eljárok terembe,vagy nem? Mellékelek 3 fotót.Köszi a válaszokat!

1, [link]

2, [link]

3, [link]

2016. máj. 19. 20:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Az meg ne haragudj, hogy te vega vagy az nem fedi le a jó étrendet.
2016. máj. 19. 20:40
 12/31 Cortez70 ***** válasza:
Vegaként nehezebb leszàlkàsítani. Persze lehet mással is fehérjèt bevinni, de hússal egyszerűbb.
2016. máj. 19. 20:43
 13/31 anonim ***** válasza:
Nem erre gondoltam, inkább arra céloztam hogy csak azért mert vega ne gondolja azt, hogy neki már automatikusan jó az étkezése. Ugyanúgy számolnia kell a makrókat, vagy minimum a kalória bevitelével/szükségletével tisztába lennir.
2016. máj. 19. 20:46
 14/31 Cortez70 ***** válasza:
Én èrtettem, hogy mire gondoltál monty, csak èn màs részét fejtettem ki. Nyilvàn mindenre kell figyelni.
2016. máj. 19. 20:49
 15/31 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Tényleg szeretnék formás alakot, a gond az,hogy ott a teremben mindenki nagyokos, összevissza beszél és szerintük natúr módon semmi esélye az embernek. Látom, folyton szedegetik a bogyóikat, a recepciónál meg sorbaállnak a porokért... A netes tanácsokba már beleszédültem, minden oldal másképp ír róla.

Létezhetetlen,hogy természetes módon ne lehessen ugyanazt elérni..

2016. máj. 19. 20:51
 16/31 Cortez70 ***** válasza:
100%
A tápkiegektől még naturál maradsz. Sima kaja a proteinpor is.
2016. máj. 19. 20:57
 17/31 anonim ***** válasza:
49%
Na végre csajok is tesznek ki képet:) nekem nagyon tetszik ;)
2016. máj. 19. 20:58
 18/31 anonim ***** válasza:
91%
jó eddig tartott hogy segitek
2016. máj. 19. 20:59
 19/31 anonim ***** válasza:
35%
Szia, van barátod? :)
2016. máj. 19. 21:15
 20/31 Kisboltos ***** válasza:

Ha nem tudsz eligazodni a netes írásokon meg a sok okoskodó között, akkor csak egy dolgot tehetsz, elkezdesz TANULNI.

Megtanulod, hogy neked mi a jó, mire van szükséged, mitől hízol/fogysz, mitől izmosodsz stb. Ha itt megkérdeznél három tagot, mind a három picit mást fog mondana. Persze az alapok ugyan azok. Indulj el ezen, a többit meg majd te kitalálod magadnak. Aki valahogy kinéz, mind így csinálja.

Mondjuk van még egy lehetőség is, fogadsz egy JÓ! személyi edzőt.

2016. máj. 19. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!