Mivel érhetem el ezt az eredményt?
27/f vagyok 73 kb, átlagos testalkat.
szeretnék otthon edzeni. kockás hasat szeretnék, de ha már elkezdtem, akkor jó lenne egy szélesebb váll, erősebb láb is.
Nem akarok nagyon kigyúrt lenni, csak kb így kinézni: https://www.youtube.com/watch?v=79vurvRkWm8
ahhoz, hogy "látványosan" megnövekedjen az izomzatom, elengedhetetlen tömegnövelő?
Ilyenkor nem hízik az ember?
Bocs, kezdő vagyok.
Úgy tudom, nagyobb mellekért( és minden másért) súlyzózni kell. Nem lehet saját testtel ugyan azt kivitelezni?
Mondjuk 5 éve kinyomtam 1* a 80 kilót fekve.
Csináljak magamnak itthon súlyokat?
Nem akarok olyan gyík testet, mint ami sok street workoutosnak van. Mondjuk szerintem alapból jó testfelépítésem van, mármint viszonylag arányos, de ha simán saját testsúllyal nyomom, akkor nyomi vékony gyerektestem lesz?
Annyiféle étrendkieg. van, honnan tudjam, mi kell nekem, olvassak utána egy csomót?
saját testsúly = kicsi terhelés = kicsi izom
saját testsúly =/= alapgyakorlatok
Naturálban eleve nem leszel sosem marhaizmos, pláne nem saját testsúllyal. Persze ilyenkor jönnek mások és belinkelnek pár koxos sw királyt.
Tápkiegből nálam vitamin megy és protein edzés után, meg reggel is a zabhoz. Amúgy meg húsok, túró, tojás, rizs, bulgur, köles, zöldségek, gyümölcs.
Szóval ehhez az eredményhez mindenképpen kellene vmi tömegnövelőt szedni?
Most diétán vok., ha tömegnövelőn lennék, akkor nem híznék el? Az csak az izomra megy?
Bocs, ha hüleségeket kérdezek, de nagyon amatőr vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!